Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Nisan 2009 12:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine, 2547 Saydı Kanun'un ilgili maddeleri ile öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyannca öğretim üyesi alınacaktır. 657 Sayılı Devlet Memurlan Kanunu'nun 48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan profesör ve doçent adaylarının ilanın yayımından itibaren 15 gün içinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına diğerlerinin ilgili Dekanlıklara şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Profesör ve Doçent kadrolan devamlı statüde olup, 2547 Sayılı Kamında belirtilen asgari koşullar ile Üniversitemizin. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan ek koşullarını sağlayan adayların başvuracakları anabilim dalım belirten dilekçelerine ekleyecekleri iki adet fotoğraf, Doçentlik Başarı Belgesi ile Özgeçmiş, yayın listesi (başlıca araştırma eserini belirtecek) ve yayınlarım kapsayan dosyalarını profesör adayları 6, doçent adayları 4 nüsha halinde vereceklerdir.

Yardımcı Doçent kadrolarına, 2547 Sayılı Kanunda belirtilen asgari koşullar ile Üniversitemizin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan ek koşullan sağlayan adaylann başvurduklar anabtlim dalını belirten dilekçeleri ekinde 2 adet fotoğraf, doktora belgesi yayın listesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya vereceklerdir.

Yabancı ülkelerden alman diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.