Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Nisan 2009 12:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin Atatürk Eğitim Fakültesi, Dişhekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na aşağıda belirtilen Bölüm ve Aaabilim Dallarına 2547 sayılı Kanunun 23. 25. ve 26. maddelerinde beljrtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyannca, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmakkoşuluyla Profesör, Doçent ve Yardıma Doçent alınacaktır.

Profesör kadrosu Daimi statüde olup, başvuracak adayların Anabilim Dalı ile "Başlıca Araştırma Eserini" belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosyayı da ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Doçent kadrosu daimi statüde olup, atanmak isteyenlerin özgeçmişlerini, noter tasdikli Doçentlik Belgelerini, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarmı 4 nüsha halinde dilekçelerine ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların özgeçmişlerini, noter tasdikli Doktora belgelerini, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını 4 nüsha halinde dilekçelerine ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili Birime bizzat başvurmaları gerekmektedir

Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Belirtilen şartlan taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvurulan ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlan olunur.

ADRESLER

M.Ü.Rektörlüğü:GöztepeKampüsü-Kadıköy;İSTANBUL

M.Ü-Atatürk Eğitim Fak. Göztepe Kampüsü-Kadıköy/İSTANBUL

M.Ü.Dişhekimliği Fak. Büyükçiftlik Sok.No:6 Nişantaşı Kampusu 34365 / İSTANBUL

M.Ü.Eczacılık Fak.: Haydarpaşa Kampüsü-Haydarpaşa /İSTANBUL

M.Ü.Fen Edebiyat Fak.: Göztepe Kampüsü-Kadıköy/İSTANBUL

M.Ü.Güzel Sanatlar Fak.: Küçükçamlıca Acıbadem Cad.Kadıköy/İSTANBUL

M.Ü.İktisadi ve İdari Bil.Fak.:Ressam Namık İsmail Sok.No:1 Bahçelievier/İSTANBUL

M.Ü.İlahiyat Fak.; Mahir İz Çad-Bağlarbaşı 34662 Üsküdar / İSTANBUL

M.Ü.İletişim Fak.: Büyükçiftlik Sok.No:6 Nişantaşı kampüsü 34365 / İSTANBUL

M.Ü.Mühendislik Fak.: Göztepe Kampüsü-Kadıköy/İSTANBUL

M.Ü.Sağhk Bilimleri Fak.: Kartal Dev.Hast.Yanı E-5 Yanyol 34865 Cevizli-Kartal /İSTANBUL

M.Ü.Beden Eğitimi ve Sp.Yük.Ok.:Anadoluhisarı Kampüsü-Beykoz/İSTANBUL