Kars Valiliği sözleşmeli personel alım ilanı

İlan Giriş : 20 Nisan 2009 18:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kars Valiliği sözleşmeli personel alım ilanı

KARS VALİLİĞİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI :

T.C.

KARS VALİLİĞİNE

4/B SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ VE PROGRAMCI ALINACAKTIR.

Kars Valiliği ve İlçe Kaymakamlıklarında çalıştırılmak üzere, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4/B maddesine göre aşağıda unvanı ve adedi belirtilen Sözleşmeli Personel pozisyonlarına KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarına uygun şekilde 3 sözleşmeli büro personeli, 1 sözleşmeli programcı olmak üzere toplam 4 sözleşmeli personel alınacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ :

1. Başvuru yapmak isteyen adaylar www.kars.gov.tr adresinden temin edecekleri İş Talep

Formunu eksiksiz olarak doldurarak başvuru yapmak istedikleri pozisyonu belirten bir dilekçe ile aşağıda istenilen belgelerle birlikte en geç 22/05/2009 tarihi mesai bitimine kadar Kars Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen müracaat etmek zorundadırlar(posta, faks ve e-posta yolu ile yapılacak başvurular dikkate alınmayıp, değerlendirilmeyecektir).

2. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

3. Başvuru esnasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendiğinde eksik belgesi olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

GENEL ŞARTLAR :

a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Erkek adaylarda askerliğini yapmış veya askerliğini en az 1 yıl erteletmiş olmak.

c) Görevini yerine getirmede sağlık yönünden engel olabilecek daimi hastalığı veya özrü bulunmamak.

d) Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

ÖZEL ŞARTLAR:

1) SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ (3 kişi alınacaktır)

a) Bölümleri aşağıda belirtilen En az ön lisans veya lisans programından mezun olmak(Lisans mezunu olmak tercih sebebi olup, öncelikle değerlendirilecektir).

b) Lisans mezunları için 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı(B) grubundan KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak. Ön Lisans mezunları için ise 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubundan KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

c) Mezun olduğu lisans veya önlisans müfredatında bilgisayar derslerine yer vermiş olmak veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı en az 120 saatlik bilgisayar sertifikası almak.

d) Üniversitelerin 4 yıl ve üzeri eğitim veren fakültelerin Bilgisayar, Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Hukuk Sekreterliği, Sekreterlik, Yönetim ve Ticaret Sekreterliği, Büro Hizmetleri, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Kamu Yönetimi, Hukuk, İktisat, İletişim, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi, Ekonomi ve Yönetim Bilimleri Programları, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Avrupa Birliği İlişkileri, Basın ve Yayın, Bilgi ve Belge Yönetimi, Büro Yönetimi Öğretmenliği, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Enformatiği, İşletme Öğretmenliği, İşletme-Ekonomi, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, bölümlerinden veya bunların denkliği Yüksek Öğrenim Kurulunca kabul edilen Yurtdışındaki bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak.

e) Yüksekokulların Büro Hizmetleri, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Hukuk Sekreterliği, Kütüphanecilik, Sekreterlik, Yönetim ve Ticaret Sekreterliği, Marka İletişimi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı, Muhasebe, Yerel Yönetimler, bölümlerinden veya bunların denkliği Yüksek Öğrenim Kurulunca kabul edilen Yurtdışındaki bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak.

2) SÖZLEŞMELİ PROGRAMCI (1 kişi alınacaktır)

a) Bölümleri aşağıda belirtilen En az ön lisans veya lisans programından mezun olmak(Lisans mezunu olmak tercih sebebi olup, öncelikle değerlendirilecektir).

b) Lisans mezunları için 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı(B) grubundan KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak. Ön Lisans mezunları için ise 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubundan KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

c) Üniversitelerin en az 4 yıl ve üzeri eğitim veren fakültelerin Bilgisayar, Bilgisayar Bilimi/Bilimleri, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği/Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojisi Bölümü, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar ve Enformatik/Bilgisayar-Enformatik, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Yazılım Mühendisliği, Bilgi İşlem, Bilgi İşlem Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Yazılımı, Bilişim Teknolojileri, Bilgi Teknolojileri, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, bölümlerinden veya bunların denkliği Yüksek Öğretim Kurulunca kabul edilen Yurtdışındaki bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

d) Yüksekokulların Bilgi İşlem, Bilgisayar, Bilgisayar Donanım, Bilgisayar İşletimi, Bilgisayar İşleimi Teknisyenliği, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Yazılım, Bilişim Teknolojileri, Bilgi Yönetimi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilişim-Yönetim, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Destekli Tasarı ve Animasyon, Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilişim-Yönetim

e) Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı İngilizceden (KPDS) en az 40 ve üzeri puan almak veya buna eşdeğer IELTS veya TOEFL belgesi bulunmak. Ancak, yurtiçi ve yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan üniversitelerden Lisans düzeyinde mezun olanlar, yurt içinde Lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra anadili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde `Test Of English As A Foreign Language` (TOEFL) sınavından eşdeğer (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya `International English Language Testing System` (IELTS) sınavından eş değer alanların İngilizce dil düzeyleri de kabul edilir.

f) Mesleki tecrübesinin belirlenmesinde, Bilişim Personeli (Programcı) olarak 657 Sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı kanunun 4/b maddesi ile 399 sayılı KHK?ye tabi sözleşmeli statüsündeki hizmetler ile SSK?sına tabi özel kesimde bilişim personeli (programcı) olarak geçtiği belirlenen hizmet süreleri esas alınır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER:

a) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı sureti

b) Nüfus Cüzdanının aslı ve nüfus kayıt örneği.

c) KPSS Sonuç Belgesi (2008)

d) Adli Sicil Kaydı (Yeni tarihli)

e) Yabancı Dil Belgesi (Programcı için)

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, DUYURULMASI VE SÖZLEŞME İMZALANMASI:

Valiliğimizce Oluşturulan Değerlendirme Komisyonu tarafından;

1. Başvurusu kabul edilen adayların başvuru süresi bittikten sonra nitelikleri incelenecek, başvurusu uygun olanlar Lisans mezunları öncelikle değerlendirilmek üzere, KPSSP3 ve KPSSP93 puanı esas alınarak puan sıralamasına tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaylardan başlanarak ilan edilen kadro sayısı kadar adayın asil olarak ve yine aynı sayıda adayın yedek olarak kazandığı Valiliğimiz www.kars.gov.tr. adresinde 05/06/2009 tarihinde ilan edilecek ve ayrıca yerleştirilmesi yapılan adayların adreslerine de bildirilecek, aşağıda istenilen belgeleri verilen süre içerisinde teslim ettikten sonra sözleşme imzalanacaktır.

2. Başarı puan sıralaması sonucunda puanların eşit olması halinde, yaşı küçük olan adaya öncelik tanınacaktır.

3. Sözleşme yapmaya hak kazanan adaylardan verilen süre içerisinde belgelerini teslim etmeyen veya sözleşme imzalandıktan sonra, süresi içerisinde görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların sözleşmeleri iptal edilecek ve yerlerine puan sıralamasına göre yedek adayların sözleşmesi yapılacaktır.

SÖZLEŞME İMZALANACAKLARDAN İSTENİLECEK BELGELER:

a) Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden alınmış yeni tarihli)

b) Askerlik Durum Belgesi

c) 8 adet fotoğraf (Yeni Çekilmiş)

d) Mal Bildirimi Formu

e) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 Suret)

f) Mesleki tecrübesini gösterir belge (Olanlar için)

ÜCRET:

a) Büro Personeli

Unvanı ve Niteliği Hizmet Yılı Aylık Brüt Sözleşme Ücreti
Büro Personeli 5 Yıldan az olanlar 1.205,39

b) Programcı

Mesleki Tecrübesi İngilizce Düzeyi Aylık Brüt Ücreti
0-1 Yıl A ? B 1.355,76
C 1.280,00
D 1.243,65

DİĞER HUSUSLAR:

1. Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasları konu alan ?29 Mart 2009 tarih ve 27184 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2009/14799 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı? na göre işlem yapılacaktır.

2. Sözleşmesi yapılmayan adayların başvuru evraklarını yerleştirme sonucunun ilanından itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

3. İlan metninde belirtilmeyen hususlar hakkında diğer ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

4. Adaylar durumlarına ilişkin boş kadroların yalnız birine başvurabilirler.

İlan olunur.

Başvuru formu için tıklayınız.