Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

İlan Giriş : 20 Nisan 2009 14:03, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Karnımın 23.maddesi ile öğretire Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır. Başvuracak adayların fakültelerin veya 4 yıllık yüksekokullarla ilgili bölümlerinden mezun olmaları (Yurt dışından alınan diplomalara Yükseköğretim Kurulu'nca onaylanmış olması şarttır.), 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve özel şartlan sağlamış olmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrotenna başvuracak adaylar dilekçelerinde; başvurdukları anabilin daimi ve sınava girecekleri yabana dili belirterek (Yabancı Dil Başarı Belgesi olanlar ekleyeceklerdir.) ekinde, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, diploma, doktora veya uzmanlık belgelerinin onaylı Örnekleri ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyalarını 4 takım halinde verecekterdir.( Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)

Başvurular gazetede ilan edildiği tarihten itibaren 15 gün süre içerisinde Gümüşhane Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlıglına yapılacaktır. Posta İle yapılan başvurularda postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı dil Sınav yeri ve tarihleri daha sonra tespit edilip adaylara aynca bildirilecektir.

Başvuruda bulunan adaylar, başvurdukları kadro ile ilgili koşulları sağlamadığı sonradan tespil edilmesi halinde bu adayların ataması yapılmayacak ve başvurulan iptal edilecektir İlgililere duyurulur,