İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Nisan 2009 10:49, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alım İlanı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalına 2547 sayılı Kanun ile ?Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? uyarınca öğretim görevlisi alınacaktır.

I) Genel Şartlar :

a) 657 sayılı Kanunun 48 nci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

II) Özel Şartlar :

- Genel Cerrahi Anabilim Dalında Uzmanlık Eğitimi almış olmak

III) Başvuru Şekli :

İlan edilen kadrolaya başvuracak adaylar; başvurduğu bölüm ve anabilim dalını belirttiği müracaat dilekçesi ekinde, özgeçmiş, nüfus cüzdanı onaylı fotokopisi, ikametgah ilmühaberi, Tıp Fakültesi diploması (Noter Tasdikli), Uzmanlık Diploması (Noter Tasdikli), yayın listesi, yabancı dil belgesi, 8 adet fotoğraf, erkek adaylar için askerlik durum belgesi açıktan atanacaklar için tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık raporu ve bilimsel çalışmalarını kapsayan dosya ile kadronun ilan edildiği Tıp Fakültesi Dekanlığına şahsen veya postayla başvuracaktır.

* Son başvuru tarihi 30.04.2009 Perşembe günü, Adaylarının ön değerlendirme sonuçları 04.05.2009 Pazartesi günü Üniversitemizin web sitesinde (www.inonu.edu.tr) ilan edilecektir. Başvuran adaylardan ön değerlendirme sonuçlarına göre mülakata alınacaklar için 07.05.2009 Perşembe günü Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı toplantı salonunda saat:09:30?da giriş sınavı yapılacaktır. Giriş sınavı sonuçları 08.05.2009 Cuma günü üniversitemizin web sitesinde duyurulacaktır.

FAKÜLTESİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI KADRO DRC. KADRO SAYISI ÖZEL ŞART
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Öğrt.Grv. 3 1 Genel Cerrahi Anabilim Dalında Uzmanlık Eğitimi almış olmak