Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü 1 İşçi Alacak

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü 1 İşçi Alacak. Son başvuru tarihi 29 nisan 2022

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 25 Nisan 2022 00:36, Son Güncelleme : 25 Nisan 2022 00:39
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü 1 İşçi Alacak

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünden:

İŞÇİ ALIM İLANI

Kurumumuza işçi kadrosunda eski hükümlü veya terör mağduru beden işçisi olarak daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere alınacak 1 (Bir) personel için genel şartlar ve mali haklar aşağıda belirtilmiştir;

Genel Şartlar;

S KPSS' ye girmiş olmak

S Hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması,

S Askerlik ile ilişiği bulunmamak, (erkek adaylar için),

S Herhangi bir sosyal güvenlik kurumlundan emeklilik, yaşlılık veya mamullük aylığı almamak,

S Yükseköğretim Ön Lisans mezunu olmak,

S Sınavı kazanan adayın; Bulaşıcı bir hastalığı ve ağır işlerde çalışmasına engel teşkil edecek hastalığının bulunmadığını belgelemesi. (Görme kusuru, ortopedik rahatsızlık, bel fıtığı, hepatit, solunum yolu hastalığı kronik şeker, deri hastalığı egzama vb. rahatsızlıklara ilişkin iş yeri hekiminin isteyeceği tahlil ve tetkiklerin aday tarafından yaptırılarak işyeri hekimi değerlendirme sonucu düzenlenecek sağlık belgesi.)

S Kurumumuzda yapılacak mülakat sınavı sonrasında Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'ne bağlı işyerlerinde beden gücüyle çalıştırılacağından ağır işlerde de çalışabilir olması gerekmektedir.

S Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, kurumumuz internet sitesinin (www.aoc.gov.tr) duyurular kısmında ilan edilecektir. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

S Adayların, başvurunun son günü itibariyle ihtiyaç duyulan unvana uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara haiz olması gerekmektedir.

S Sözlü sınav için nihai listede yer alan adayların; hangi belgeleri teslim edeceği, belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri Müdürlüğümüz internet sitesinin (www.aoc.gov.tr) duyurular kısmında daha sonra ilan edilecek olup, ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır.

S Yapılan sözlü sınav sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar; Müdürlüğümüz internet sitesinin (www.aoc.gov.tr) duyurular kısmında ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

SGerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin yasal işlem yapma, Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanunun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunma hakkımız saklıdır.

S Sınavda başarılı olan adayların yukarıdaki şartları taşımadıkları sonradan ortaya çıkması durumunda sınavları geçersiz sayılacaktır.

S Sonuçların açıklanmasından itibaren adaylar tarafında 5 (beş) iş günü içerisinde Sınav Kuruluna itiraz edilebilir. İtirazlar, sınav kuruluna ulaştıktan sonra 5(beş) iş günü içinde karara bağlanır ve ilgililere yazılı olarak bildirilir. T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adresi olmayan dilekçe veya faxla yapılan itiraz ile süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

S Göreve başlamaya hak kazanan adaylar istenilen belgeleri daha sonra belirtilecek tarihe kadar şahsen teslim edeceklerdir. Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Ancak hastalık veya doğum mazereti nedeniyle belgeleri teslim etmeye gidemeyecek olanlar (durumlarını belirten doğum raporu veya hastalık raporu ibraz etmeleri kaydıyla) belgelerini yakınları aracılığıyla teslim edebileceklerdir. Belgeleri teslim alınan adayların yazılı tebligat yapılmak suretiyle göreve başlamaları sağlanacaktır. Doğum, hastalık vb. nedenlerle gelemeyecek durumda olanların; bu durumlarını belgelendirmeleri halinde kanuni mazeretlerinin sona ermesini takiben göreve başlamaları sağlanacaktır. Ataması yapıldığı halde 15 gün içinde göreve başlamayanların, deneme süresi içinde işten ayrılanların belirtilen süre içerisinde belge teslim etmeyenlerin feragat edenlerin veya başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilenlerin yerine, mezkür yönetmelik hükümlerine istinaden yedek listeden atama yapılacaktır.

Mali Haklar;

S İşe ilk girişte (iki aylık deneme süresinde) aylık maaş asgari ücret üzerinden ödenecektir.

S 1 (Bir) öğün yemekte ayni olarak ayrıca verilecektir.

S Fiilen çalışılan gün başına 1 gidiş ve 1 geliş olmak üzere brüt 2 bilet ücreti nakdi olarak ödenecektir. (EGO tarifesi üzerinden)

S 2 aylık deneme süresi bitiminde iş sözleşmesin de belirtilen ücret skalası hükümleri ve sosyal yardımlar uygulanacaktır.

S Kurumumuzda işçi statüsünde çalışan personele yılda dört defa ikramiye ödemesi yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ, TARİHİ VE SONUÇLARIN DUYURULMASI:

S Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) hizmet merkezlerinden veya internet sitesinden 25-29 Nisan 2022 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır.

STürkiye İş Kurumu tarafından gönderilen ve talep şartlarını taşıyan adaylardan istenilen belgeler, sözlü sınav yeri ve tarihine ilişkin duyurular Müdürlüğümüz ([email protected]) adresinden ilan edilecektir.

S Başvurudan işe alınmaya kadar adaylara yapılacak bilgilendirme, sonuçların duyurulması ve çağrılar Müdürlüğümüzün internet sitesinde ([email protected]) ilan yoluyla yapılacaktır.

4824/1-1

Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız