Kırıkkale Üniversitesi Araştırma Görevlisi Alım İlanı

İlan Giriş : 24 Mart 2009 09:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkkale Üniversitesi Araştırma Görevlisi Alım İlanı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun, 31/07/2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik" esaslarına göre öğretim elemanı alınacaktır.

Başvuruda bulunacak adayların, yazışma adreslerini , başvurdukları bölüm ve anabilim/anasanat dallarını belirttikleri dilekçelerine; özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği ve öğrenim durumlarını gösterir belgeler ile başvuruda bulunacakları kadrolar ile ilgili şartları taşıdıklarını gösterir belgeleri ekleyerek ilgili birimlere şahsen ve posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuracak adayların;

Merkezi Sınav (ALES)?dan atama yapılacak programın lisans/önlisans eğitimine hangi alanda öğrenci alınıyorsa o alanda en az 70 puan almış olmak. (Doktorasını tamamlamış olanlar ve halen öğretim elemanı olarak çalışanlar ile Yükseköğretim Kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarında ALES şartı aranmaz.)

KPDS veya ÜDS?den en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu?nca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

İlgili alanda lisans mezunu ve 100 tam not üzerinden en az 65; 4 tam not üzerinden en az 2.50 lisans mezuniyet notuna sahip olmak.

Bütün öğretim elemanı kadrolarına başvuracak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul?ca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

  Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olmak Araştırma Görevlisi 1 06 Nisan 2009
  Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak Araştırma Görevlisi 1 06 Nisan 2009
  Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği veya Elektronik Haberleşme Mühendisliği Bölümlerinden mezun olmak. Araştırma Görevlisi 1 06 Nisan 2009
  İnşaat Mühendisliği mezunu olmak. Hidrolik anabilim dalında yüksek lisans yapıyor olmak. Araştırma Görevlisi 1 06 Nisan 2009
  Beden Eğitimi ve Spor alanından mezun olmak. Hareket ve Antrenman Bilimleri programında Yüksek Lisans yapmış olmak. Araştırma Görevlisi 1 06 Nisan 2009