İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

İlan Giriş : 21 Mart 2009 18:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

istanbul üniversitesi rektörlüğünden

Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca Profesör ve Yardımcı Doçent kadrolarına eleman alınacaktır.

Profesörlük Kadrosuna Müracaat Edeceklerin; Özgeçmişlerini, yayın listelerim Doçentlik Belgelerini,Büimsel Yayınlarının, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, Üniversite Yönetimine katkılarım kapsayan belge ve bilgileri içeren 6 adet dosya ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

NOT: Başvuruda bulunacak adayların Başlıca Araştırma Eserinin adını da belirttikleri başvuru dilekçelerinden hazırladıkları dosyalara birer fotokopi koymaları ve dilekçenin aslı ile Özgeçmiş, Doçentlik Belgesi,yaym listesi ve başlıca araştırma eseri olarak gösterdikleri eserden ve vesikalık fotoğraftan birer adet yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Müracaat Edeceklerin; Sınava girecekleri yabancı dili belirten dilekçelerini, özgeçmişlerini, yaym listelerini, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan 4 adet Dosyayı Doktora Belgesi, ile birlikte ilgili birimlere teslim etmeleri gerekmektedir.

İlan edilen bütün unvanlar için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Adaylann 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinin tüm şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

NOT:
İlan edilen bu kadrolara müracaat edecek erkek adayların askerlik yönünden Mahkeme veya bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir.

(*}Bu kadrolara atanacak adayların atama işlemlerinin 31.12.2009 tarihine kadar tamamlanarak görevlerine başlamaları gerekmektedir. Söz konusu tarihe kadar atanarak görevlerine başlamayanların başvurulan geçersiz sayılacaktır.

İlan edilen kadroların dereceleri başvuran adayların hizmet ve eğitim durumlarının uygun olmaması halinde atamaları yapılmayacaktır.

Başvurular ilanın yayın tarihînden itibaren 15 gün içinde ilgili birimlere yapılacaktır.

Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.

İlanımıza http://www.istanbul.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

DUYURULUR
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
ANABİLİMDALI UNVANI ADEDİ AÇIKLAMA
MÜHENNDİSLİK FAKÜLTESİ
Bilgisayar Mühendisliği PROFESÖR 1
FLORENCE NİGHTINGALE HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU
PROFESÖR 1 Hemşirelik Yönetim Anabilim Dalı için BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Spor Yönetim Bilimleri YARD.DOÇ. 1