İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çukurova Kalkınma Ajansı Sözleşmeli İç Denetçi Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Mart 2009 10:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çukurova Kalkınma Ajansı Sözleşmeli İç Denetçi Alım İlanı

ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI İÇ DENETÇİ ALIM İLANI

Adana ve Mersin illerini kapsayan, 5449 sayılı Kanunla kurulan Çukurova Kalkınma Ajansı bünyesinde sözleşmeli çalıştırılmak ve iç denetim faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere 1 adet İç Denetçi istihdam edilecektir. Yarışma sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olacaktır.

1- İç Denetçide Aranan Şartlar

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

d) Üniversitelerin hukuk, iktisat, maliye, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, istatistik, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, matematik, sosyoloji, mimarlık, şehir ve bölge plânlama ile mühendislik dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmak,

e) Kamuda denetim elemanı olarak en az 10 yıl çalışmış olmak,

f) Son beş yıla ait Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında İngilizce dilinden, en az 70 puan almış veya buna denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak

g) Erkek adaylar için, askerlik görevini yapmış, erteletmiş veya muaf olduğunu belgelemek.

2- Başvuruda istenen Belgeler

a) İş Talep Formu (www.cka.org.tr)

b) 4,5x6 ebadında üç adet vesikalık fotoğraf,

c) Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) sonuç belgesinin ya da buna denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan belgenin aslı veya tasdikli sureti

e) İş tecrübesini gösterir bilgi ve betgeler,(adaylann kurumlarından çalışma süresini gösterir belge getirmesi zorunludur)

f) Yüksek öğrenim diplomasının ya da mezuniyet belgesinin aslı veya tasdikli sureti,

g) Sabıkasının bulunmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından son üç ay içerisinde alınmış belgenin aslı,

h) Nüfus cüzdanı sureti ve İkametgah belgesi,

ı) Özgeçmiş,

i) Erkek adaylar için askerlik belgesi veya tasdikli sureti,

3- Başvuru Tarihi, Başvuru Şekli ve Yeri:

Adayların, yazılı sınava katılabilmesi için, yukarıda sayılan başvuru belgelerini, 18/03/2009-17/04/2009 tarihleri (saat 09:00-17:00) arasında elden veya posta yolu ile Çınarlı Mah. Atatürk Cad. N:1 Sabancı İş Merkezi K:7 Seyhart/ADANA adresine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılan başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Belgelerin aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Ajans tarafından tasdik edilebilecektir. Eksik bilgi ve belgelerle yapılan başvurular Sınav Komisyonunca değerlendirmeye alınmayacaktır.

4- Sınava Giriş

Ajansa yapılan başvurular, Genel Sekreterlikçe değerlendirildikten sonra yazılı sınava katılabilecekler ve sınav yeri 03.05.2009 tarihinden itibaren Çukurova Kalkınma Ajansı internet sitesinde (www.cka.org.tr) ilan edilir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Yazılı usulde yapılacak olan sınav, eleme niteliğinde olup maliye, iktisat, hukuk, muhasebe konularından oluşacaktır.
Yazılı sınavdan 100 tam puan üzerinden 70 tam puan ve üzeri puan alarak sözlü sınava katılmaya hak kazanan aday listesi ile sözlü sınav tarihi "www.cka.org.tr" internet adresinde ilan edilecektir. Adaylar belirtilen tarihte Çukurova Kalkınma Ajansı'nda (Çınarlı Mah. Atatürk Cad. N:1 Sabancı iş Merkezi K:7 Seyhan/ADANA) nüfus cüzdanı veya sürücü kimlik belgesi gibi fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesiyle hazır bulunacaklardır.

5- Değerlendirme

Sözlü sınav basan notu yüz tam puan üzerinden yetmiştir. Ancak sınavda başarılı olanların sayısı birden fazla ise en yüksek puan alan aday yanşma sınavının kazanmış kabul edilir. İkinci en yüksek puanı alan aday yedek aday olarak ilan edilir. Asıl adayın göreve başlamaması halinde yedek aday istihdam edilir. Sözlü sınavda yetmişin üzerinde puan almış olmak bu sıralamaya giremeyen adaylar için kazanılmış hak teşkil etmez.

Sınav sonucu "www.cka.org.tr" internet sitesinde ilan edilecektir ve ayrıca göreve başlama çağrısı ile birlikte kazanan asil adaya yazılı olarak bildirilecektir.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve bunlarla sözleşme yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir.

Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulur.