İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Stajyer Sanatçı Alım İlanı (2002)

İlan Giriş : 15 Nisan 2003 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Stajyer Sanatçı Alım İlanı (2002)
Genel Mdrlmze bal Erzurum, Sivas, Van, Trabzon ve Diyarbakr Devlet Tiyatrosu Mdrlklerinde altrlmak zere snavla, aada belirtilen sayda stajyer sanat alnacaktr.

1 Adaylarn 657 sayl Devlet Memurlar Kanununun 48. Maddesinin (A) fkrasnn 1, 2, 4, 5, 6 ve 7. Bentlerinde belirtilen artlar tamalar ve ayrca sahnede meslein gereklerini aksatacak biimde fiziksel ve salk sorunlarnn bulunmamas gerekmektedir.

2 Adaylarn en az 4 yl lisans dzeyinde oyunculuk eitimi veren bir tiyatro okulundan mezun olmu olmalar gerekmektedir.

3 Stajyerlik sresi de dahil olmak zere en az 6 yl sre ile birimler aras aktarmann yaplamayaca hususunun Maliye Bakanlnca snav kabul artlarndan biri olarak belirlenmesi nedeni ile, stajyer sanat snavna girmek isteyen adaylar, snav kazanmalar halinde en az 6 yl sre ile grevlendirildikleri tiyatro mdrlnde grev yapmay kabul edeceklerine dair Personel ve Eitim Dairesi Bakanlnca hazrlanan taahhtnameyi imzalamak zorundadrlar.

4 Snav 4-5 Kasm 2002 tarihlerinde Ankarada, Kk Tiyatroda geniletilmi snav komisyonunca yaplacaktr.

5 Adaylar uygulamal snavda kendilerinin setii iki para oynayacaklardr. Ayrca mzikal ve bedensel performanslarn gsterebilecek ekilde hazrlk yapmalar gerekmektedir.

6 steklilerin en ge 31/10/2002 gn mesai bitimi olan 17.30a kadar grev istek formu, nfus czdan rnei, tasdikli renim belgesi ve 2 adet fotorafla birlikte ahsen veya posta ile Ankarada Kk Tiyatro binasnda bulunan Personel ve Eitim Diresi Bakanlna bavuruda bulunmalar gerekmektedir. Adaylar bavurularnda il tercihi yapmayacaklardr. Grev istek formlar tiyatro mdrlklerimizden temin edinilebilir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve aksaklklar kabul edilmeyecektir.

7 Snav giri belgeleri adaylara snav gn verilecektir.


Diyarbakr 9
Erzurum 10
Sivas 6
Van 6
Trabzon 3
Toplam 34