Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Programcı Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Mart 2009 09:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Programcı Alım İlanı

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

1-Başbakanlık Kadının Statüsü Genel Müdürlüğüne, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre tahsis edilen sözleşmeli personel pozisyonlarından boş bulunan Programcı kadrosu için, 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan ?Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar? kapsamında, aynı yönetmeliğin ?Sınav Şartı? başlıklı Ek-2 maddesinin (b) fıkrası uyarınca, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen şartlara ve niteliklere sahip 1 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Unvanı Sayısı
Programcı 1

Başvuruda bulunmak isteyen adayların istenilen belgelerle birlikte en geç 10 Nisan 2009 tarihi, mesai bitimine kadar şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

2- Alınacak personelde aranılacak şartlar:

a)657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin ( A) bendinde belirtilen genel şartları taşımak.

b) Yurt içinde ve dışında bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen üniversitelerin en az 4(dört) yıllık; Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Bölümlerinin birinden mezun olmak.

c)2007 ve 2008 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak

d) En az iki programlama dili bilmek ve bildiğini belgelemek.

e) Yüksek öğrenimi sırasında, programlama alanında ders aldığına ilişkin belge (transkript) veya Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika sahibi olmak.

f) Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi ve belgesi aranılır. Ancak yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan fakülte, yüksekokul ve bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test Of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir. Yabancı Dil Sınav Sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.

3-Başvuru sırasında istenilecek belgeler:

a) Dilekçe, Nüfus Cüzdanı Örneği,

b)Öğrenim Belgesi,

c)2007 veya 2008 KPSS Sınav Sonuç Belgesi

d)KPDS Sonuç Belgesi ve /veya 2/f maddesinde belirtilen denklik belgeleri

e) Bilgisayar bildiğini gösterir belge (2/e maddesinde belirtilen belgelerden bir veya birkaçı)

f)Fotoğraf (1 adet)

(Evrakların asılları, işe giriş aşamasında istenecektir.)

4- Başvuruların değerlendirilmesi ve sonuçları:

Değerlendirme, Genel Müdürlüğümüz tarafından, başvuru süresinin bitiminden itibaren iki hafta içerisinde, başvuran adayların KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacaktır. Boş bulunan pozisyon için bir asil ve iki yedek belirlenecektir. Puan sıralamasında en yüksek aynı puanı alan birden fazla aday olması durumunda, adayın 2/e) maddesinde belirtilen belgeleri (transkript, sertifikalar) dikkate alınacaktır.

Kazanan asil ve yedekler www.ksgm.gov.tr adresinde yayımlanacaktır. Atanmaya hak kazanan asil adayın, sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Genel Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Personel Şube Müdürlüğüne şahsen başvurması gerekmektedir.

Ancak asil adayın süresi içinde başvurmaması durumunda, ilan edilen birinci yedek çağrılacaktır. Yedeklerin de başvuru süresi 15 gündür. Birinci yedek süresi içinde gelmediği takdirde ikinci yedek değerlendirilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır

4.Başvuru Adresi

Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü

İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

Personel Şube Müdürlüğü

Ziya Gökalp Cad. No:40 2.Kat

Kızılay/ANKARA

Tlf: (0312) 430 45 77/(Dahili:1212-1213)