Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Mart 2009 12:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemiz Açıköğretim Fakültesinde istihdam edilmek üzere 06.06.1978 gün ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Karan ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyanpca I.Gnıpta belirtilen unvanlara KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, II.Grapta belirtilen unvanlara ise sadece mesleki uygulamalı sınav yapılmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır.

Özel Şartlar:

I.GRUP: (KPSS B grubu pim sıralaması esas ılınmak suretiyle yerleştirme yapılacak unvanlar)

UNVANI ADET ARANILAN NİTELİKLER

Mühendis 3 Elektrik-Etektronik Mühendisliği Bölümü mezunu, Yayın, Sanat ve Görüntü konusunda en az 2 yıl tecrübeli olmak ve son 5 yıl içinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisine sahip olduğunu belgelemek.

Dekoratör 1 Fakülte veya 4yıllık Yüksekokulların İç Mimarlık veya tasarım bölümü mezunu olmak

Resim Seçici 3 Fakülte veya 4 yıllık Yüksekokulların Sinema ve Televizyon Bölümü veya Basın ve Yayın Bölümü mezunu olmak, filmlerin dahili ve harici çekimlerini resim kayıtları ile seçiciliğini yapıp, resim seçme makinalarını kullanma işlerinde en az (4)yıl tecıübeli olmak.

Sesçi 2 Meslek Yttksekokullarının Radyo-Televizyon Tekniği Program mezunu olmak, film ve video çekimleri sırasında efekt, röportaj gibi sesleri alarak montaj esnasında seslendirme işinde en az (4) yıl tecrübeli olmak.

Sesçi 2 Teknik Liselerin Elektrik Bölümünden mezun olmak, film ve video çekimlen sırasında efekt, röportaj gibi sesleri alarak montaj esnasında seslendirme işinde en az (4) yıl tecrübeli olmak.

Çözümleyici, 2 En az lisans düzeyinde yükseköğrenimli olmak, VISUAL C #, JAVA, SQL programlama

Sistem Programcısı dillerinden en az iki tanesini bildiğini belgelemek, Son 5 yıl içinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından(KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisine sahip olduğunu belgelemek.(Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test Of English as a Foreign Language"(TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (İELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

Programcı 3 Bilgisayar Programcılığı alanında önlisans mezunu olmak. Son 5 yıl içinde Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Smavından(KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisine sahip olduğunu belgelemek.(Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar, İngilizce dilinde Test Of English as a Foreign Language"(TOEFL) sınavından en az 173(veya geçerlilik süresi dolmamı; eski dengi) veya Tnteraatİonal English Language Testing System"(İELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

II.GRUP (Mesleki Uygılamalı Suav Yapılmak suretiyle yerleştirme yapılacak unvanlar)

UNVANİ ADET ARANlLAN NİTELİKLER

Kameraman 5 En az lise veya dengi okul mezunu, video ve fotoğraf çekimleri konusunda en az (3) yıl tecrüben olmak ve literatürü takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilmek.

Kostümcü 1 En az lise ve dengi okul mezunu, kostüm ve aksesuarların hazırlanması, onarılması ve bakımı gibi konularda en az (4) yıl tecrübeye sahip olmak.

Fotoğrafçı 1 En az ortaokul mezunu ve konusunda en az (5) yıl tecrübeye sahip olmak.

Işıkçı 4 Teknik Liselerin Elektrik Bölümü veya Yüksekokulların Elektrik Bölümü/Programı mezunu olmak, özel ışıklandırma bilgisine ve mesleğinde en az (3) yıl tecrübeye sahip olmak.

Genel Şartlar

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten islenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sularına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

d) Erkekler adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik cağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş, veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

f) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

g) Mesleki tecrübenin belirlenmesinde 657 sayılı DMK'ya tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabî sözleşmen statüdeki hizmetler ile Sosyal Sigortalar Kanununa tabi resmi veya özel kesimde geçtiği belgenen hizmet süreleri dikkate alınacaktır.

h) İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde(mesai saati bitimine kadar) istenilen belgeler ile birlikte Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (Belgesi eksik olan veya süresinde Üniversiteye ulaşmayan başvurular kabul edilmeyecektir.)

I.GRÜP ADAYLARİN SINAV DEĞERLENDİRMESİ:

I - Ortaöğretim mezunları için 2008 yılı KPSS (B) grubu KPSSP94 puan türü, Öniisans mezunları İçin 2008 yılı KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türü ve Lisans mezunları için 2008 yılı
KPSS(B) grubu KPSSP3 puan türü dikkate alınacaktır.

2- 2008 yılı KPSSfB) grubu puan sıralamasına göre belirlenecek kontenjan sayısı kadar asil ile yedek adayların isimleri başvuru bitim tarihinden itibaren 7 gün içinde Üniversitemiz internet sayfasında|http://www.anadolu.edu.tr) ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere aynca tebligat yapılmayacaktır.

II.GRUP ADAYLARIN SINAV DEĞERLENDİRMESİ

1- Başvuru şartlarını taşıyıp, Mesleki Uygulamalı Sınava girme hakkı kazanan adayların listesi ve sınav tarihi müracaatları!! bitimi tarihinden itibaren 7 gün içinde Üniversitemiz internet sayfasında (http://www.anadolu.edu.tr) ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayna tebligat yapılmayacaktır.

2- Mesleki uygulamalı sınavda başarılı sayılabilmek için 100 tam puan üzerinden en az 70 tam puan almak gerekmektedir. Pozisyonlar itibariyle aday adaylarının basan sırası en yüksek

3- Sınav sonuçlan, Mesleki Uygulamalı Sınavı takip eden 7 gün içinde, her unvan için kontenjan sayısı kadar asil ile yedek adayların isimleri Üniversitemiz internet sayfasında(http://www.anadolu.edu.tr ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetmde olacağından, ilgililere aynca tebligat yapılmayacaktır.

İstenilen Belgeler:

1- Başvuru formu.(Üniversitemiz internet sayfasında bulunmaktadır)

4- 2 adet resim.

5- KPSS sonuç belgesi.(l. Grup adaylar için)

6- Mesleki tecrübe belgesi ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacak prim gününü gösterir belge.(Mesleki tecrübe istenilen unvanlar için)

7- Yabancı Dil Belgesi.(Yabancı dil düzeyi istenilen unvanlar için)

8- Çözümleyici, Sistem Programcısı unvanına başvuranlar için Programlama Dil Belgeleri.

9- Nüfus cüzdanı fotokopisi.

10- Erkek adaylar için askerdik durumunu gösteren belge.