Bitlis Eren Üniversitesi doçent alım ilanı

İlan Giriş : 03 Mart 2009 07:52, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bitlis Eren Üniversitesi doçent alım ilanı

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Hükümlerine göre aşağıdaki şartlara haiz Öğretim Üyesi (Doçent) alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YAPILACAK

BAŞVURULARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

1 - Doçent Kadrolarına Başvuracak Adayların; Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince dilekçeleri ekinde özgeçmişini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan belgeleri ile Lisans, Doktora ve Doçentlik belgelerinin onaylı suretleri, 4 takım dosya halinde;

Bütün adaylar, yukarıda belirtilen evrakın yanı sıra, Başvuru Dilekçesi, Özgeçmiş, Diploma veya onaylı sureti, Nüfus Cüzdan fotokopisi ve 12 adet vesikalık fotoğrafı içeren bir dosyayı müracaat yerine teslim edecektir.

MÜRACAAT YERİ; Bütün adaylar başvurularını Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına ŞAHSEN veya posta yolu ile yapılacaktır. Eksik belgeli dosyalar ve posta yoluyla gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

MÜRACAAT TARİHİ; İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisindedir.

DOÇENT

BİRİMİ / BÖLÜMÜ ANA BİLİM DALI UNVANI DERECESİ ADEDİ NİTELİĞİ
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Gıda Müh. Gıda Bilimleri Doçent 3 1