İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı- Güncellendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 18 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 21 şubat 2022

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 07 Şubat 2022 01:12, Son Güncelleme : 12 Şubat 2022 00:34
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı- Güncellendi

Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

İPTAL İLANI

27.01.2022 tarih ve 31732 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Arş. Gör. ilanımız Rektörlüğümüzce iptal edilmiş olup ilgililere duyurulmaktadır.

1784/1-1

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ilgili maddeleri, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır. İlgili Yönetmelikte belirtilen genel şartlar ile unvanlara ilişkin özel şartlara ve 657 sayılı Yasa'nın 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz adayların İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesi Maltepe Mahallesi, Yılanlı Ayazma Caddesi, Cevizlibağ / Zeytinburnu / İstanbul adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son başvuru

Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörlüğünden:

ilan Yayım Tarihi : 07.02.2022

Son Başvuru Tarihi : 21.02.2022

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile 657 sayılı Yasa'nın 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayan öğretim üyeleri alınacaktır.

Profesör adayları; özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarını, üniversiteye katkılarım kapsayan dosyayı 6 (altı) nüsha olarak bir dilekçe ekinde rektörlüğe teslim eder. Adaylar, bu başvurularında yayınlarından birini başlıca araştırma eseri olarak gösterir.

Doçent ve Doktor öğretim üyesi; adayları özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyayı bir dilekçe ekinde 4 (dört) nüsha olarak, teslim eder.

istenen Belgeler:

- Başvuru Dilekçesi, Başvuru Formu, Bilgi formu, Nüfus cüzdan fotokopisi, - Akademik unvanının gerektirdiği diploma ve belgelerin onaylanmış fotokopileri (Yurt dışından alınmış diplomaların onaylı suretleri ile denklik belgelerinin alınmış olması şarttır.)

Başvurular İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Maltepe Mahallesi, Yılanlı Ayazma Caddesi, No: 26 Cevizlibağ /Zeytinburnu/ İstanbul adresine şahsen yapılacaktır. Başvuru süresi bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, eksik belge ve süresi içinde yapılmayan başvurular ile posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Not: 1. İlana ilişkin ayrıntılı bilgilere ve doldurulması gereken formlara; https://www.yeniyuzyil.edu.tr adresinden ulaşılabilir.