İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 13 Şubat 2009 09:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Beyoğlu Şube Müdürlüğünden:

Aşağıda belirtilen işyerine Daimi Normal İşçi alınacaktır.

Talebi Alan İl : Beyoğlu Şube Müdürlüğü

Kamu Kuruluşunun Adı : Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü

Meslek Adı İşgücü Sayısı Statü Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Büro Personeli (İstatistikçi) 1 Normal Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri bölümlerinden birinden mezun olmak. * Genel Müdürlüğümüzün yönetimi ile hizmetlerin geliştirilmesi, performans ile ilgili bilgi ve verileri toplamak analiz etmek, yorumlamak; aylık, yıllık faaliyet raporu hazırlamak, kurum içi bilgi yönetimi ve karar aşamasında raporlama yapmak gibi iş ve işlemleri yerine getirmek. * Bilgisayar kullanmayı bilmek .
Başmühendis 1 Normal Denizcilik Fakültesi, Denizcilik Yüksekokulu, Yüksek Denizcilik Okulu, Deniz Harp Okulu ve Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Denizcilikle ilgili Fakültelerin Makine, Gemi İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği bölümlerinden birinden veya eş değerliliği Yüksek Öğrenim Kurulunca kabul edilen benzeri yurtdışı okullardan mezun olmak. * Uzakyol Başmühendislik yeterliliğine sahip olmak. * Uzakyol Başmühendis yeterliliği ile en az 5(beş) yıl Başmühendis olarak çalışmış olmak ve bunu belgelemek. * İyi derecede İngilizce bilmek. * Bilgisayar bilmek

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine

- 2008 KPSS'ye girmiş olmak (Başvuru esasında Lisans mezunları KPSS P3 Bölümünde yazılı puan dikkate alınacaktır) Yanlış beyanda bulunanlar yada belge ibraz edenlerden nihai listelere girenler listelerden çıkarılarak sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler, Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İş yerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.