Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 02 Şubat 2009 11:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN:

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun ve öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlarda ki şartları taşımaları gerekmektedir.

- Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve doçentlik belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmalan gerekir.

Yardımcı Doçent adaylarının; yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına Doçent olanlar başvuramazlar.

Belirtilen şartlan taşımayan ve süresi İçinde başvurmayan adayların başvuruları ile posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Müracaat Yeri: Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adaylarının ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat Tarihi: Doçent adaylarının ilanın Resmi Gazete ve Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır.) diğer adayların ise Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde olup, yabancı dil sınav tarihlerini ve yerleri ilgili birimlerden öğrenilecektir.