Kafkas Üniversitesi yardımcı doçent alım ilanı

İlan Giriş : 01 Şubat 2009 22:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kafkas Üniversitesi yardımcı doçent alım ilanı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN


Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23.maddelerinde belirtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşullara göre öğretim üyesi alınacaktır.

A- YARDIMCI DOÇENT BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların başvurdukları bölüm ve anabilim dalları ile ile telefon numaraları ve yazışma adreslerinin de belirtildiği dilekçelerine; ekleyecekleri özgeçmiş,nüfus cüzdan örneği, 2 adet fotoğraf, sabıkasızlık belgesini, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini, Doktora başarı belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (4) dört takım dosya ile birlikte ilgili akademik birimlere başvurmaları gerekmektedir. Yardımcı Doçent adayları 2547 sayılı Kanun'un 23.maddesi (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemiz tarafından yapılacak Yabancı Dil Sınavına gireceklerdir. Yabancı Dil Sınav tarihleri başvuruda bulunduğu birimlerce daha sonra duyurulacaktır.

- Tüm başvurular, gazete ilanını takiben 15 gün içerisinde şahsen veya posta ile yapılabilecektir. Eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.(Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.)

Not: İlanımız 30 Ocak 2009 tarihli Milliyet gazetesinde duyurulmuş olup , başvurular 2-16 Şubat 2009 tarihleri arasında yapılacaktır.

BİRİMİ ANABİLİM DALI ÜNVANI ADEDİ
Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Yrd.Doçent 2
Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Yrd.Doçent 1
Eğitim Fakültesi Eğitim Yönt.Teft.Plan.Ekonomisi Yrd.Doçent 1