Tokat Sulusaray Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Ocak 2009 09:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tokat Sulusaray Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

TOKAT İLİ SULUSARAY İLÇE BELEDİYESİ İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALIM İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. Maddesinin (A) fıkrasındaki şartlarına, 21 Ekim 2006 tarih ve 26326 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15. maddesinde sindeki şartları ile 16. ve 17. maddedeki hükümler çerçevesinde ve 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13. Maddesindeki Zabıta Memurluğuna atanma şartlarına göre Belediyemizde boş bulunan İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru kadrolarına sözlü sınav ile alım yapılacaktır.

A. BAŞVURU ŞARTLARI

1- Türk Vatandaşı olmak. 2- Sınavın yapıldığı tarih itibari ile zabıta 25 itfaiye eri 30 yaşını doldurmamış olmak

3- KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2008 yılı sınavına girmiş olmak.

4- Aşağıdaki tabloda belirtilen kadrolara uygun olarak Lise veya dengi okul mezunu olmak, . 5- Eylemli askerlik hizmetini yapmış olmak, tecilli olmak, muaf olmak. 6- Erkeklerde boy en az 1.67 cm Kadınlarda en az 1.60 cm buyun da olmak ve boyun 1m. Den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+-10)kğ dan fazla fark olmamak (Boy ve kilo tespiti sınav komisyonu tarafından yapılacaktır) 7- Kalıcı veya bulaşıcı hastalığı olmamak, İtfaiye Eri ve Zabıta memurluğu görevini düzenli bir şekilde yapmaya engel olacak özrü bulunmamak.

8- Siyasi ve Medeni hakları kullanmaya sahip olmak. 9- Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak. 10- Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlanarak alınacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday dayanıklılık ve sözlü sınava çağrılacak.

B. ALIM YAPILACAK BOŞ KADROLAR

SINIFI ÜNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYETİ EĞİTİM DURUMU

GİH Zabıta memuru 11-1 3 E/K Lise ve dengi okul mezunu olmak

GİH Zabıta memuru 5-1 1 E/K Lise ve dengi okul mezunu olmak

GİH İtfaiye Eri 11-1 4 E /K Lise ve dengi okul mezunu olmak

C. BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ

Başvuru süresi 22/01/2009 perşembe günü başlayacak ve 23/01/2009 cuma günü mesai bitiminde sona erecektir. Başvurular Sulusaray Belediyesi Yazı İşleri Müd. Şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

D. BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER

1- Aday tarafından doldurulacak olan başvuru formu 2- KPSS sonuç belgesi 3- Nufus cüzdanı fotokopisi

4- Öğrenim durumunu gösterir belge 5- Son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf 6- Sabıka kaydı.

7- Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair belge 8- Sağlık raporu

E. DEĞERLENDİRME

Sınav komisyonunca yapılacak olan sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Sözlü sınavdan 70 puanın altında alan adaylar başarısız sayılacaktır. Zabıta memurluğu ve itfaiye erliği için sözlü sınav puanı ve KPSS puanı toplanıp ikiye bölünerek başarı puanı bulunur. En yüksek başarı puanından öğrenim durumuna göre başlayarak atama yapılacak sayı kadar asil ve yarısı kadar yedek aday ilan edilecektir. Asil adaylardan göreve başlayamayanların yerine sırası ile yedek adaylardan atama yapılacaktır.

F. SINAV YERİ VE ZAMANI

Sınav sulusaray belediye başkanlığı hizmet binasında 09/02/ 2009 günü saat 10.00?da sınav komisyonu huzurunda sözlü sınav ve dayanıklılık şeklinde yapılacaktır.

G.SINAV KONULARI

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli idarelerle ilgili mevzuattan oluşacaktır. Sınav sonuçları adaylara yazılı olarak bildirilecektir.