Nevşehir Üniversitesi yardımcı doçent alım ilanı

İlan Giriş : 13 Ocak 2009 09:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Nevşehir Üniversitesi yardımcı doçent alım ilanı

Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 S.D.M.K. 48. maddesi hükümleri dahilinde Öğretim Elemanı alınacaktır.

Başvuralar ilanın Resmi Gazete?de yayın tarihi itibariyle 15 (Onbeş) gündür.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23. maddesinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmak şartıyla:

YARDIMCI DOÇENT kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirten dilekçelerine, Özgeçmiş, (2) iki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, yayın listesi, başvurdukları anabilim dalında yapmış oldukları doktora belgesi (yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması) ve varsa yabancı dil başarı belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) adet dosyayı ekleyerek ilgili Fakülte Dekanlıkları ve Yüksekokul Müdürlüklerine, şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Yardımcı Doçent Kadrosuna Doçentler müracaat edemezler.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı/Alanı/ Programı Ünvanı Derecesi Adet Açıklama
Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Organik Kimya Yardımcı Doçent 3 1 Biyolojik aktiviteye sahip doğal ürünler üzerine çalışma yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Genel Biyoloji Yardımcı Doçent 3 1 Çevre biyo-teknolojisi alanında doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Zooloji Yardımcı Doçent 3 1 Balık ve balıkçılık üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Halk Bilimi (Folklor) Yardımcı Doçent 3 1 Orta Asya sözlü Türk halk ürünleri ile ilgili doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Prehistorya Yardımcı Doçent 3 1 Protohistorya ve ön Asya arkeolojisi alanında doktora yapmış olmak
Sema ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Hemşirelik Yardımcı Doçent 3 1 Anatomi alanında doktora yapmış olmak ve hemşirelik temel ilke ve uygulamaları alanında en az üç yıllık deneyim sahibi olmak