Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı proje kapsamında danışman alacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı proje kapsamında danışman alacak. Son başvuru tarihi 30 Kasım 2021.

Kaynak : ilan.gov.tr
İlan Giriş : 26 Kasım 2021 12:17, Son Güncelleme : 26 Kasım 2021 12:17
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı proje kapsamında danışman alacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünce proje kapsamında Türkiye'de Mülteciler ve Ev Sahibi Topluluklar Arasında Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi kapsamında danışman alımı yapacaktır.

T.C. SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI

Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü

TÜRKİYE'DE MÜLTECİLER VE EV SAHİBİ TOPLULUKLAR ARASINDA SOSYAL GİRİŞİMCİLİK, GÜÇLENDİRME VE UYUM PROJESİ (P171456)

Bireysel Danışmanlık Hizmetleri Alımı

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Türkiye'de Mülteciler ve Ev Sahibi Topluluklar Arasında Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi'nin giderlerine yönelik Avrupa Komisyonu Kalkınma Fonu Türkiye'deki Mülteciler için Mali Yardım Programı (FRIT) kapsamında Dünya Bankası yönetiminde bir hibe temin etmiştir. Bu hibenin bir kısmı aşağıdaki danışmanlık hizmetlerinin finansmanında kullanılacaktır.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü proje kapsamında istihdam etmek üzere, aşağıda yer alan pozisyonlar için, uygun bireysel danışmanları ilgilerini göstermeye davet etmektedir.

Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

İlana ve iş Tanımlarına yönelik detaylı bilgilere https://www.sanayi.gov.tr/bolgesel-kalkinma-faaliyetleri/uluslararasi-projeler/01167b adresinden ulaşılabilir.

Başvurulan pozisyona dair pozisyon adı ve referans numarasının açıkça belirtildiği özgeçmişlerin en geç 30.11.2021 tarihinde saat 17:00'a (yerel saat) kadar yukarıda yer alan linkte belirtilen sistem (https://basvuru.sanayi.gov.tr ) üzerinden ulaştırılması gerekmektedir.