Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 1 sözleşmeli sağlık personeli alacak

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 1 sözleşmeli sağlık personeli alacak. Son başvuru tarihi 29 kasım 2021

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 15 Kasım 2021 01:45, Son Güncelleme : 15 Kasım 2021 01:48
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 1 sözleşmeli sağlık personeli alacak

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden: SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sağlık Biriminde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında; Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre 1 (bir) adet sözleşmeli Tabip alınacaktır.

I- GENEL ŞARTLAR:

- Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

a) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

b) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

c) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

d) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

e) İlan edilen kadroya Yabancı Uyruklu hekim başvurması halinde; Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların 12. maddesinde yer alan "yabancı uyruklu hekimlerin Türkiye'de herhangi bir Tıp Fakültesinden mezun ya da denkliği kabul edilmiş diploma sahibi olması, uzman iseler bunların uzmanlık belgelerinin Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliğine uygunluğunun onaylanmış bulunması zorunludur." şartını taşıyor olmak.

II- ÖZEL ŞARTLAR:

1- Yapılacak başvurularda KPSS şartı aranmayacaktır. Asil aday mülakat sonucuna göre belirlenecektir.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruntundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kuramlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kuramların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır.

Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

III- İSTENEN BELGELER:

Başvuru için İstenilen Belgeler

1. Fotoğraflı Başvuru Formu (Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Personel Daire Başkanlığının web adresinde ilan edilecek olan Başvuru Formu bilgisayar ortamında doldurulacaktır)

2. Özgeçmiş

3. Onaylı Mezuniyet Belgesi

4. Mesleki Çalışma Sürelerini Gösteren Belgeler (SGK Hizmet Dökümü ya da kamu personeli için hizmet belgesi)

5. Adli Sicil Belgesi (Son altı ay içerisinde alınmış olmalıdır)

6. Erkek Adaylar İçin Askerlik İle İlişiği Bulunmadığına İlişkin Belge

7. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

IV- BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

Müracaatlar, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

V- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Atanmaya hak kazanan adayın isim listesi, işe başlaması için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde http://atu.edu.tr/ adresinden ilan edilecektir. Kadronun 1 (bir) katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazanan aday başvuru yapmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilmesi halinde yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

10629/1-1