Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi 2 sözleşmeli personel alacak

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 2 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 22 kasım 2021

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 08 Kasım 2021 02:03, Son Güncelleme : 08 Kasım 2021 02:06
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi 2 sözleşmeli personel alacak

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden:

657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda yer alan ek 2'nci maddenin (b) fıkrasına göre 2020 yılı KPSSP3 (Lisans) puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacaktır.

Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANILAN ŞARTLAR:

1) Yukarıda belirtilen özel şartları taşımak.

2) 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

3) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruntundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

UYARI: 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5. fıkrası a (2) bendi gereğince, sözleşmeli (4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir (1) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1- Nüfus Cüzdanı aslı

2- Fotoğraflı başvuru formu (www.msgsu.edu.tr adresinden temin edilecektir)

3- Diploma/ mezuniyet belgesi aslı veya onaylı fotokopisi

4- KPSS-2020 sınavı KPSSP3 sonuç belgesi

5- Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen belgeler

6- Adayların aranılan niteliklerde belirtilen nitelikleri ile çalışma sürelerini, çalışmış oldukları kurumun antetli (ıslak imza ve kaşeli) yazısı ve Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet dökümü ile belgelendirilmesi gerekmektedir.

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ VE ZAMANI:

Adayların başvurularını, gerekli belgeler ile birlikte Resmi Gazetedeki ilan tarihinden itibaren (15) gün içinde Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı'na şahsen yapmaları gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.) Son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurulara, nitelikleri uygun olmayan veya eksik belge ile başvuran adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. Başvuru ve işe başlama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz ve hiçbir hak talebinde bulunamazlar. Sözleşme yapılmış olsa dahi fesih edilir. Bu kişiler hakkında yasal işlem yapılır, kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSSP3 puan sıralaması dikkate alınarak oluşturulacak olan liste en geç (5) iş günü içinde www.msgsu.edu.tr web adresimizde yayınlanacaktır. Sonuçların açıklanmasından itibaren en geç (10) iş günü içinde işe başlaması için gerekli evrakları teslim etmeyen aday hakkını kaybedecek olup, yerine KPSS puanı en yüksek olan aday (1.yedek) yerleştirilecektir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından adaylara yazılı ya da sözlü bir tebligat yapılmayacaktır. İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

10743/1-1