Çukurova Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 02 Ocak 2009 10:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çukurova Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı yazılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik hükümleri çerçevesinde öğretim elemanı alınacaktır.

MUAFİYETLER

Doktorasını tamamlamış olanlar ile halen öğretim elemanı kadrosunda bulunanlar veya öğretim elemanı kadrolarından ayrılanlar için merkezi sınav (ALES); meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.

GENEL ŞARTLAR

a) 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik esasları ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun?un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Öğretim Üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES?den en az 70 (Yetmiş) , ÖSYM tarafından yapılan KPDS veya ÜDS en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak

c) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

d) Erkek adayların askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu gösterir belge)

e) Lisans Transkript Belgesi

ÖZEL ŞARTLAR

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

Lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarının en az yüksek lisans mezunu veya lisans mezunu olmak şartıyla alanında en az 10 yıl tecrübeli olmaları gerekmektedir.

Güzel Sanatlar Fakültesi ile Meslek Yüksekokullarına başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili 2 yıl tecrübeli olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU

Adaylar, dilekçelerini özgeçmişlerini, yazışma adres ve telefonları varsa bilimsel çalışma ve Yayınları ile genel ve özel şartlarda istenilen belgeleri ekleyerek, başvurmak istedikleri kadronun bağlı olduğu birime son başvuru tarihine kadar şahsen veya posta ile teslim etmeleri gerekmektedir.

  Farmakoloji alanında doktora yapmış olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2009
  Bağcılık alanında doktora yapmış olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2009
  Biyokimya alanında doktora yapmış olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2009
  Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında yüsek lisans yapmış olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2009
  Muhasebe ve Finansman alanında doktora yapmış olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2009
  Kimya Bölümünde doktora yapmış olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2009
  Fransız Dili Eğitimi alanında doktora yapmış olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2009
  En az lisans mezunu olmak, Pascal, Delphi, VB/VB.NET, ASP/ASP.NET, C++,C , java, web programlama php dillerinden en az ikisinde deneyim sahibi olmak veya Microsoft gibi uluslararası geçerliliğe sahip olan eğitim kurumlarından birinden sertifika veya belge sahibi olmak. Uzman 2 16 Ocak 2009
  En az lisans mezunu olmak, Pascal, Delphi, VB/VB.NET, ASP/ASP.NET, C++,C , java, web programlama php dillerinden en az ikisinde deneyim sahibi olmak veya Microsoft gibi uluslararası geçerliliğe sahip olan eğitim kurumlarından birinden sertifika veya belge sahibi olmak. Uzman 1 15 Ocak 2009
  Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olmak. Uzman 1 15 Ocak 2009