İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 31 Aralık 2008 10:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

T.C. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

2547 sayılı Kanunun 33. maddesi ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı yazılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve EsaslarHakkındakiYönetmelik esaslarına uygun öğretim elemanları alınacaktır.

Uzman kadrolarından adedi 2 adedi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve 1 adedi de Uluslararası İlişkiler ofisinde istihdam edilmek üzere alınacaktır.

ARANAN ŞARTLAR ve İSTENEN BELGELER

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Adayların başvuru dilekçesi, fotoğraf, ALES Belgesi (En az 70 (Yetmiş) puan almış olmak), CV, Lisans diploması örneği (yurtdışından alınmış diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanmış denklik belgesi), yabancı dil belgesi (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezince yapılan KPDS veya ÜDS? den en az 65 puan (25.12.2008 tarihli 488 sayılı İTÜ. Senatosu Kararı uyarınca )veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldığına ilişkin belge), ile son başvuru tarihine kadar İTÜ Rektörlüğü Ayazağa Kampüsü 34469 Maslak/ İSTANBUL adresine başvurmaları gerekmektedir.

Uzman kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır:

a)En az lisans mezunu olmak

b)Belgelendirmek kaydıyla alanlarında en az iki yıl tecrübeli olmak.

-Bilgi İşlem Daire Başkanlığına alınacak 2 adet uzman kadrolarında;

Eğitimi: Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Telekominikasyon Mühendisliği yada

Matematik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

1 adedi için aranan nitelikler :C# ve ASP.NET, XHTLM 1.0, CSS, jAVAsCRİPT ve AJAX.NET ,Microsoft ASP.NET 2.0, C#, SQL Server 2005, IIS sunucusu yapılandırması ve güvenliği konusunda 2 yıl tecrübeli olmak .

1 Adedi için aranan nitelikler :

Linux ve Unix ,Temel Web programlama dillerini bilmek (html, ajax, java scrip, ASP), Bilgisayar Bilimleri ve Teknolojileri alanında 2 yıl tecrübeli olmak.

- Uluslararası İlişkiler ofisine alınacak uzman kadrosu için;

Doktora öğrenimini Uluslarası İlişkiler alanında yapmış olmak.

MUAFİYETLER

Doktorasını tamamlamış olanlar ile bu yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte halen öğretim elemanı kadrosunda bulunanlar veya öğretim elemanı kadrolarından ayrılanlar için merkezi sınav (ALES) şartı aranmaz.

-Başvurular şahsen ve posta ile yapılmalıdır. (Süresi içinde yapılmayan başvurularla eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar kurumumuza ulaşmış olması gerekmektedir. )

Duyurulur.

  İTü Rektörlüğüne uzman alınacak. Uzman 3 14 Ocak 2009