Adnan Menderes Üniversitesi Profesör ve Doçent Alım İlanı

İlan Giriş : 31 Aralık 2008 09:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Profesör ve Doçent Alım İlanı

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. İlgililerin 657 sayılı Kanun?un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuracak Adaylardan;

1-Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı (6) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

2-Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört (4) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

Teslim edeceklerdir.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

Duyurulur.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ AÇIKLAMALAR
Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi Doçent 1 1 Biyoloji alanında Doçent ünvanı almış olmak.
Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslar arası İlişkiler Uluslar arası İlişkiler Doçent 2 1 Türk Dış Politikası ve Uluslararası İlişkiler Teorisi alanlarında çalışmaları bulunmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Doçent 3 1 -
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doçent 1 1 -
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Göz Hastalıkları Profesör 1 1 -
Veteriner Fakültesi Hastalık ve Klinik Bilimleri Dölerme ve Suni Tohumlama Profesör 1 1 Embriyo Transferi ve İnvitro Fertilizasyon konularında çalışmalarda bulunmak, doktora sonrası en az 3 yıl yurtdışı deneyimi olmak.
Veteriner Fakültesi Hastalık ve Klinik Bilimleri Viroloji Doçent 1 1 -
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - - Profesör 1 1 Spor Tıbbı-Antrenman Bilimi- Biomekanik alanlarında çalışmaları olmak.