Kula Belediyesi Beden İşçisi ve Kamyon ve Kamyonet Şöförü Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Aralık 2008 12:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kula Belediyesi Beden İşçisi ve Kamyon ve Kamyonet Şöförü Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Manisa İl Müdürlüğünden :

25.12.2008 tarih ve 27091 sayılı Resmi Gazete?de ilan edilen Kula Belediyesine ait özürlü işgücü istemleri iptal edilmiştir.

Aşağıda Belirtilen İşyerine Eski Hükümlü Statüde Daimi İşçi Alınacaktır

TALEBİ ALAN İL KAMU KURULUŞUNUN ADI MESLEK ADI İŞGÜCÜ SAYISI EĞİTİM DURUMU ARANILAN DİĞER NİTELİKLER
Manisa İl Müdürlüğü Kula Belediye Başkanlığı Kamyon ve Kamyonet Şoförü 1 İlköğretim Mezunu Olmak (İlkokul-Ortaokul) Talebin yayınlandığı tarih itibariyle en az C sınıf ehliyet sahibi olmak

Aşağıda Belirtilen İşyerine Özürlü Statüde Daimi İşçi Alınacaktır

TALEBİ ALAN İL KAMU KURULUŞUNUN ADI MESLEK ADI İŞGÜCÜ SAYISI EĞİTİM DURUMU ARANILAN DİĞER NİTELİKLER
Manisa İl Müdürlüğü Kula Belediye Başkanlığı Beden İşçisi 1 İlköğretim Mezunu Olmak (İlkokul-Ortaokul)  

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde diploma ve durumlarını belgeleyen evrakı ile İl ve Şube Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr İnternet adresinden başvuru yapması gerekmektedir.

- Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayımlanması halinde yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

- Sadece ilköğretim mezunları bu talebe başvurabilecektir, (İlkokul - Ortaokul)

- Bu işgücü istemleri KPSS sınavı kapsamında değildir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tararından yazılı olarak bildirilecektir

- İlgili Kamu Kurum ve kuruluşunca Türkiye İş Kurumunun gönderdiği listeler esas alınmak suretiyle talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde Noter huzurunda Kur'a çekimi yapılacaktır. Ayrıca, İl Müdürlüğünce Bakanlar Kurulu kararı ile öncelikli gönderilme ve/veya işe alınma hakkına sahip bulunup talep şartlarına uygun olanlardan da açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda belirleme yapılacaktır.

- Kur'a tarihi daha sonra ilan edilecektir. Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine Kur'a tarihi ve yeri bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.