Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Aralık 2008 12:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim Üyesi alınacaktır.

Birimi Bölüm/Program Anabilim Dalı/Programı Doçent Açıklama
Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi 1  
Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fak. İktisat Bölümü İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat 1  
? ? ? Kamu Yönetimi Bölümü Hukuk Bilimleri 1  

Adayların Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuru ve Atanma/Yeniden Atanma Kriterlerini sağlamaları ve 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul?ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.)

1-) Doçent kadroları daimi statüde olup 2547 Sayılı Kanun ile ilgili Yönetmelikte belirtilen niteliklere sahip adayların, başvurdukları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri 2 adet fotoğraf, noter onaylı Doçentlik Başarı Belgesi örneği, nüfus cüzdan örneği, özgeçmiş, hizmet cetveli, yayın listesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 4 takım halinde şahsen Rektörlük Personel Daire Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekmektedir.

2-) Başvuru dilekçelerinde yazışma adresleri ile telefon numaralarının bildirilmesi gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Son başvuru tarihi ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür. Süresi içerisinde şahsen yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.