Niğde Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Aralık 2008 13:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Niğde Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanı alınacaktır.

Başvurular ilanın günlük gazetede yayın tarihi itibariyle 15 (onbeş) göndür. (Günlük gazete ve Resmi Gazete'nin ilan tarihlerinin en son olanı dikkate alınacaktır)

Doçentlik kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun'un 25. maddesinde belirtilen şartlara haiz obuası, Auabilim Dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, onaylı nüfus cüzdanı sureti 2 adet fotoğraf, Doçentlik başarı belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlanın kapsayan 4 nüsha dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Baskanlığma şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yardıma Doçentlik kadrosuna başvuracak adayların 2547 Saydı Kanun'un 23. maddesinde belirtilen şartlara haiz olması, Anabilim Dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, doktora belgesi, Yabana Dil belgesi (KPDS ve ÜDS'den 60 puan ve üstü, TOEFL ve IELTS sınavlarında KPDS ve ÜDS'nm 60 puanma eşit ve üstünde bir puan kabul edilir.) ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı başvuru dosyasma ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Baskanlığma şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Duyurulur.

BİRİMİ VE BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI VEYA ALANI UNVANI ADET AÇIKLAMALAR

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Türk Dili ye Edebiyatı Türk Lehçeleri ve Edebiyatı Doçent 1

Matematik Analiz ve Fonksiyonlar Yardımcı Doçent 1

MÜH. MİMARLIK FAKÜLTESİ

Makine Mühendisliği Konstrüksiyon ve İmalat Yardımcı Doçent 1

EĞİTİM FAKÜLTESİ

İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi Doçent 1