Tokat Üzümören Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Aralık 2008 14:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tokat Üzümören Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı

TOKAT-PAZAR-ÜZÜMÖREN BELEDİYESİ ZABITA VE İTFAİYE TEŞKİLATINA
İLK DEFA MEMUR ATAMASI YAPILACAKTIR

21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15. maddesi ile bu yönetmeliğin 11 Nisan 2007 tarihinde yayınlanan değişikliklere ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrası şartlarını taşımak koşulu ile aşağıda unvan, derece, sınıfı ve sayıları belirtilen İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru kadrosuna 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.

SINIFI UNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYET KPSSP3 EĞİTİM DURUMU

GİH İTFAİYE ERİ 11 4 E/K 60 Lise veya dengi okul

GİH ZABITA MEM 11 1 E/K 60 2 yıllık veya 4 yıllık yüksekokul
TOPLAM 5

BAŞVURU ŞARTLARI:

1. Türk vatandaşı olmak,

2. İtfaiye Eri için Belediyede yapılacak sözlü mülakat sınavının yapıldığı tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak,

3. Zabıta memuru için Belediyede yapılacak sözlü mülakat sınavının yapıldığı tarihi itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak,

4.Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayaklı olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 m, kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak,

5. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş 2008 KPSSP3 sınavından en az 60 ve üzeri puan almış olmak.

6. Kamu haklarından mahrum bulunmamak

7. Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,

8.Tahsirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas,irtikap, rüşvet,hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığı vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Başvurular 19/01/2009 pazartesi günü saat 08.00'de başlayıp 20/01/2009 günü Saat:17:00'de sona erecektir.

Başvurular Üzümören Belediyesi Hizmet binasında Yazı İşleri Müdürlüğüne Üzümören Pazar adresine şahsen yapılacak olup posta ve Internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:

Üzümören Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden adaylara başvuru formu verilecek olup aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalem ile doldurulmak sureti ile (1 adet fotoğraf yapıştırılacaktır.)

1. KPSS Sınav sonuç belgesinin aslı veya Noter Tasdikli sureti.

2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, (TC Kimlik numarası bulunan)

3. Öğrenim durumlarını gösterir belgenin aslı veya tasdikli sureti.

4.Son üç ay içinde çekilmiş 1 Adet vesikalık fotoğraf .

5.Cumhuriyet başsavcılığı Adli Sicil Belgesi.

6.Sağlık raporu.

NOT:Başvuru esnasında (3) nolu maddedeki istenilen belgelerin aslı ile 1 adet fotokopisini getirilmesi halinde,Belediyemiz tarafından onay yapılacaktır.

SINAVA GİRİŞ BELGELERİ:

Belediyemize başvurana adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 4 adet İtfaiye Eri memuru kadrosunun 3 katı aday, 1 adet zabıta memuru kadrosunun 3 katı aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak İtfaiye Memuru adaylarının listesi, Belediyemiz Internet sitesinde (uzumoren.bel.tr) ve Belediyemiz ilan tahtasında yayınlanacaktır.Sınava çağrılan adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenecektir.Sınava giriş belgesini Üzümören Belediyesi Hizmet binasında Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacaktır.

*Adaylar sınavda sınava giriş belgesi ile nüfus cüzdanını yanında bulunduracaklardır.Sınava katılmaya hak kazanamayan müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV YERİ VE SAATİ:

İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru adaylar için Sınav, 26/01/2009 Pazartesi günü saat 10:00'da Üzümören Belediyesinin Hizmet Binası Meclis Salonunda yapılacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI (MÜLAKAT):

1. Türkiye Cumhuriyet Anayasası

2. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

3. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

4. Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat

SINAV ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME:

Başvuran İtfaiye Eri ve Zabıta 26/01/2009 Pazartesi günü Üzümören Belediyesi Hizmet binası Meclis Salonunda saat:10:00'da İtfaiye Eri, aynı tarihte saat: 11.00'Zabıta memuru sözlü mülakat sınavına katılacaklardır.Sınav Komisyonunca yapılacak olan sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır.Sözlü sınavdan başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 70 puan almak zorunludur. Başarı notu:Sözlü sınavdan 70 ve üzeri puan alan adayların sözlü mülakat sınavından alınan notun (kurum sınavı başarı puanının) % 50' si ile KPSS puanının %50'si alınmak suretiyle belirlenir.Yüksek puandan başlamak üzere kadro sayısı kadar ASİL ve yarısı kadar YEDEK aday belirlenir.Sınav sonuçları başarı sırasına göre Belediyemizin uzumoren.bel.tr adresinden duyurulacak ve kazanan adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasında başarı sırasına göre atama yapılır.Süre içinde yapılmayan ve Internet ortamında yapılan müracaatlar geçersizdir.

İlanen duyurulur.