Boğaziçi Üniversitesi Yardımcı Doçent Alım İlanı

İlan Giriş : 24 Aralık 2008 11:02, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Boğaziçi Üniversitesi Yardımcı Doçent Alım İlanı

T.C. BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullarında açık bulunan Yardımcı Doçent kadrolarına 2547 Sayılı Kanunun 5772 Sayılı Kanunla değiştirilen 23. maddesi, "öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" ve Boğaziçi Üniversitesi Senatosu'nun 03.10.2001 tarih ve 2001/12 sayılı toplantısında kararlaştırılan esaslar uyarınca Yardımcı Doçentler alınacaktır.

Başvuracak adaylar özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atrflan kapsayan ve belgeleyen dosya ile (5 nüsha) ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili Fakülte Dekanlığı ile Yüksekokul Müdürlükleri'ne başvurmaları duyurulur.
BİRİMİ ANABİLİM DALI YARDIMCI DOÇENT ARANAN NİTELİKLER
Fen Edebiyat Fakültesi

Kimya Bölümü Analitik Kimya 1 Adayların Bilimsel çalışmalarını yayınlan ile kanıtlamış olması ve çok iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

Fen Edebiyat Fakültesi

Matematik Bölümü Fonk. Teo. ve Fonk. Analiz 1 Adayların Bilimsel çalışmalarını yayınlan ile kanıtlamış olması ve çok iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Turizm işletmeciliği Turizm İşletmeciliği 1 Adayların Bilimsel çalışmalarını yayınlan ile kanıtlamış olması ve çok iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

Uygulaman Bilimler Yüksekokulu

Yönetim Bilişim Sistemleri Yönetim Bilişim Sistemleri 1 Adayların Bilimsel çalışmalarını yayınlan ile kanıtlamış olması ve çok iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

Yabancı Diller Yüksekokulu 1 Adayların Bilimsel çalışmalarını yayınlan ile kanıtlamış olması ve çok iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekmektedir.