Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi profesör ve doçent alım ilanı

İlan Giriş : 23 Aralık 2008 10:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi profesör ve doçent alım ilanı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır.

1- Profesör kadroları devamlı statü için olup, 2547 sayılı Kanun?un 26?ıncı maddesinde belirtilen şartları taşıyan profesör adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosya ile birlikte, anabilim dalını belirten dilekçelerine ilave olarak, özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserlerini ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

2- Doçent kadroları devamlı statü için olup, 2547 sayılı Kanun?un 25?inci maddesinde belirtilen şartları taşıyan doçent adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosya ile birlikte, anabilim dalını belirten dilekçelerine ilave olarak özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, yayın listelerini ekleyerek, Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün mesai bitimidir. Süresi içinde yapılmayan ve postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

DUYURULUR!!!

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
BİRİMİ BÖLÜM/ ANABİLİM / PROGRAM ÜNVANI ADEDİ DERECE
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Profesör 1 1
Kamil Özdağ Fen Fakültesi Hidrobiyoloji Profesör 1 1
Edebiyat Fakültesi Yeniçağ Tarihi Doçent 1 1
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisadi Gelişme ve Uluslararası iktisat Doçent 1 2