• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Marmara Üniversitesi Profesör ve Yardımcı Doçent Alım İlanı

İlan Giriş : 2008-12-20T13:27
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin Atatürk Eğitim Fakültesi, Oişhekimllğl Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi; llahfyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İktisadi ve WsrtBilimter Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Sağlık Dilimlen Fakültesi, BaokacAk ve Sigortacılık Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul aşağıda betirtjlefi BolümVAriiÖBm Dallanna 2547 sayılı Kanunun 23. ve 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulların yatımda öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyannca, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör ve Yardımcı Doçent alınacaktır.

Profesör kadrosu Daimi statüde olup, başvuracak adaylann Anabilim Dalı ile "Başlıca Araştırma Eserini" belirttiği dilekçesine özgeçmişini,-noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarım, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosyayı da ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların özgeçmişlerini, noter tasdikli Doktora belgelerini, Bilimsel Çalışma ve Yayınlannı 4 nüsha halinde dilekçelerine ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili Birime bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. Belirtilen şartlan taşımayan ve süresi İçerisinde başvurmayan adaylann başvurulan ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlan olunur.

ADRESLER

M.Ü,Rektörlûgü:Göztepe Kampüsü-Kadıköy/ISTANBUL

M.Ü.Atatürk Eğitim Fak.rGÖztepe Kampüsü-Kadıköy/ISTANBUL

M.Ü.DIşhekimliğl Fak,: Böyûkçiftlik Sok.No:6 Nişantaşı Kampusu 34365 / İSTANBUL

M.Ü.Eczacılık Fak.: Haydarpaşa Kampûsü-Haydarpaşa /İSTANBUL '

M.Ü.Fen Edebiyat Fak.: Göztepe Kampusu-Kadıköy/ISTANBUL

M. Ü. Güze I Sanatlar Fak.: Kûçükçamlıca Acıbadem Cad.Kadıköy/ISTANBUL

M.Ü.İktisadi ve İdari Bil.Fak.:Ressam Namık İsmail Sok.No. 1 Bahçelievler/ISTANBUL

M.Ü.Ilahiyat Fak.: Mahir İz Cad.Bağlarbaşı 34662 Üsküdar / İSTANBUL

M.Ü.İletişim Fak.: Büyükçiftlik Sok.No:6 Nişantaşı kampusu 34365 / İSTANBUL

M.Ü.Mühendislik Fak.: Göztepe Kampüsü-Kadıköy/ISTANBUL

M.Ü.Teknik Eğitim Fak.: Göztepe Kampüsü-Kadıköy/İSTANBÜL

M.Ü.Sağlık Bilimleri Fak.: Kartal Dev.Hast.Yanı E-5 Yanyol 34865 Cevizii-Kartal /İSTANBUL

M.Ü.Bank.ve Slg.Yük.Ök.: Göztepe Kampüsü-Kadtköy/ISTANBUL

Memurlar.Net
3 gün önce Vakıflar Genel Müdürlüğü 122 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 30 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Türkiye İstatistik Kurumu 21 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce İzmir Büyükşehir Belediyesi 40 zabıta memuru alacak 2 hafta önce Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü 22 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 12 sözleşmeli personel alacak Dün Harran Üniversitesi 39 sözleşmeli personel alacak 2 gün önce İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alım İlanı 1 hafta önce Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi 8 sözleşmeli personel alacak 4 gün önce Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı