Uşak Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Aralık 2008 17:22, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uşak Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

4/B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI

Üniversitemiz Merkez ve Bağlı Birimlerinde görevlendirilmek üzere 657 sayılı Kanunun 4/B maddesine göre, 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile 28 Haziran 2007 Tarihli Resmi Gazete'de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyona sözleşmeli personel alınacaktır

KADRO UNVANI SAYI
Mühendis (İnşaat) 2 Adet

1- Başvuracak adaylarda 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar ve aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN KOŞULLAR

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

d) Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut en az 2 yıl tecilli veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

2- 2008 KPSS P(3) sınav sonuç belgesine sahip olması gerekmektedir.

3-Alım yapılacak branşta fakültelerin ilgili alanından mezun olmak,

ÖĞRENİMLE İLGİLİ KOŞULLAR

Mühendislik Fakültelerinin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak.

MÜRACAAT ŞEKLİ, YERİ ve ZAMANI

1- Adaylar, ilanın gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) müracaat edeceklerine dair dilekçesi, mezuniyet belgesi (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) nüfus cüzdan fotokopisi ve 2008 KPSS (B) grubu puan belgesi ile birlikte Uşak Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

2- Bu ilanın yayımından önce yapılmış olan müracaatlar geçersizdir.

BAŞVURU ESNASINDA İSTENİLEN BELGELER

1- Başvuru dilekçesi (www.usak.edu.tr) adresimizden çıktı alınıp doldurulacaktır.

2- 2008 KPSS (B) gurubu sınavından alınmış olan KPSS sonuç belgesi fotokopisi

3- Mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi

4- Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

5- 2 adet fotoğraf

DEĞERLENDİRME VE SONUÇLARIN İLANI:

1- Başvurular, unvanlar itibariyle KPSS(B) grubu puanı, esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puanı alan adaydan başlanarak kontenjan sayısı kadar sözleşmeli personel alınacaktır. Alınmayı hak eden adayların listesi Üniversitemizin web sayfasında (www.usak.edu.tr) ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgiliye ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

2- Yerleştirilmeye hak kazanan adayların ilanı takip eden 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Uşak Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

ATAMASI YAPILACAK ADAYLARIN AŞAĞIDAKİ BELGELERİ HAZIRLAMALARI GEREKMEKTEDİR

1- Sabıka kayıt belgesi (Cumhuriyet Başsavcılığından)

2- Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu

3- İkametgah belgesi

4- Askerlikle ilişiğinin bulunmadığına dair belge (erkek adaylar için)

5- 6 adet fotoğraf

Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre İşlem yapılacaktır.

Bilgi için irtibat telefonu : 0276- 263 41 16 dahili 113

İŞ BAŞVURU DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ

UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

657 sayılı Kanunun 4/B maddesine göre Kurumunuzda 2008 yılı içinde sözleşmeli personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere ilan edilen İnşaat Mühendisi kadrosuna müracaat etmek istiyorum. Gereğini arz ederim.

Açık İkametgah Adresiniz: TARİH

İMZA

Ev Telefonunuz: Ad ve Soyad

Cep Telefonunuz:

Başvurduğunuz Unvan:

KPSS Puanınız:

Mezun olduğunuz okul adı:

Mezun olduğunuz bölüm:

Doğum Tarihi:

Ekler :