Kocaeli Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Aralık 2008 15:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kocaeli Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

İlgililere Duyurulur.

Genel Şartlar

Adaylar, dilekçe, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, öğrenim belgelerinin fotokopisi (yurtdışından alınan diploma veya ünvanların denkliğinin yapılmış olması gerekmektedir), nüfus cüzdan fotokopisi ve not durum belgesi (transkript) ile başvuru yapabilecektir. Başvuracak adayların ilan edilen anabilim dalı / program / Fakülteden mezun olmaları gerekmektedir. 657 S.K. ve 2547 S.K. tabi çalışıyor ise ilan edilen kadro derecesine uyanlar müracaat edebilecekler ve hizmet süreleri ile bulundukları Kazanılmış Hak Aylığı derece ve kademelerini belirten belgelerini vermeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup, internet aracılığı ile başvuru kabul edilmeyecektir.

Özel Şartlar

Öğretim Görevlisi

Adayların ÖSYM tarafından yapılan KPDS yada ÜDS?den en az 50 veya eşdeğerliliği olan TOEFL İnternet tabanlı 53 puan, TOEFL Bilgisayar Tabanlı 153 puan, TOEFL Yazılı 477 puan ve IELTS 5,5 puan aldığına ilişkin belge ve varsa bilimsel çalışma ve yayınları ile başvurması gerekmektedir.

Genel Şartlar

Adaylar, dilekçe, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, öğrenim belgelerinin fotokopisi (yurtdışından alınan diploma veya ünvanların denkliğinin yapılmış olması gerekmektedir), ALES?den en az 70 puan aldığını gösterir belge (atama yapılacak programın lisans/ önlisans eğitimine hangi alanda öğrenci alınıyorsa o alanda), nüfus cüzdan fotokopisi ve not durum belgesi (transkript) ile başvuru yapabilecektir. Başvuracak adayların ilan edilen anabilim dalı / program / Fakülteden mezun olmaları gerekmektedir. 657 S.K. ve 2547 S.K. tabi çalışıyor ise ilan edilen kadro derecesine uyanlar müracaat edebilecekler ve hizmet süreleri ile bulundukları Kazanılmış Hak Aylığı derece ve kademelerini belirten belgelerini vermeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup, internet aracılığı ile başvuru kabul edilmeyecektir.

Özel Şartlar

Öğretim Görevlisi

Adayların en az lisans mezunu ve belgelemek kaydıyla alanlarında en az iki yıl tecrübeli olmaları ve varsa bilimsel çalışma ve yayınları ile başvurması gerekmektedir.

Muafiyet

Doktorasını tamamlamış olanlar ile halen öğretim elemanı kadrosunda bulunanlar veya öğretim elemanı kadrosundan ayrılanlar için merkezi sınav (ALES); meslek yüksek okullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.

  Nöroloji uzmanı Öğretim Görevlisi 1 29 Aralık 2008
  Gemi Makinaları İşlet.Programı Denizcilik İşletmeleri ve Yönetimi Bölümü fakülte veya yüksekokul mezunu Öğretim Görevlisi 1 29 Aralık 2008
  Güverte Programı Denizcilik Fakültesi mezunu Öğretim Görevlisi 1 29 Aralık 2008