Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

İlan Giriş : 12 Aralık 2008 13:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

Ondokaz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünden

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48.maddesİntfeki ve diğer ilgili mevzuarlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

-Profesör adaylarının; Öğretim Üyeliğime Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17.maddesi gereğince adayfarm AiJflbilsm Dallan ile "Başlıca Araştırma Eserini" belirttiği dilekçeleri ekinde özgeçmişini, doçentlik belge suretini, yayın üstesini, tebliğleri ile bunlara yapîlan atıfları, yönettiği doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, Üniversiteye katkılarım kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile,

-Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarım kapsayan 4 takım dosya ve doçentlik belgesinin noter tastikîi sureti ile başvurmaları

Yardımcı Doçent adaylarının; yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdiidi sureti ile başvurmaları gerekmektedir. Adayların ÜDS'deıı 60 puan ve üstünde puan ajanlar veya eşdeğeriüiği kabul edüetı sınavlardan eşdeğeri puan aldığım gösterir belgeyi ibraz etmeleri gerekir. Üniversitemizde yapılacak yabancı dil sınavına girecek adaylar dilekçelerinde hangi dilden sınava gireceklerini belirteceklerdir.

Yardıma Doçent kadrolarına Doçent olanlar başvuramazlar.

Belirtilen şartlan taşımayan ve »firesi içinde başvurmaya» adayların başvurulan ile posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Müracaat Yeri : Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adaylarının ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat Tarihi: Profesör ve Doçent adaylarının ilanın Resmi Gazete.ve Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gön içerisinde,(en sön yayınlanan ilan dikkate alınacaktır. )diger adayların ise Gazetede yayınlandığı tarihten itibagn-15 gün içerisinde olup, yabancı dil sınav tarihlerini ve yerleri ilgili birimlerden ağreniîecelctir.

BİRİMİ- ANABİLİM DALI- PROFESÖR- DOÇENT- YARDIMCI DOÇENT- AÇIKLAMA

Ondokuz Mayıs Üniversitesi; Veteriner, fen-edebiyat, Diş hekimliği, tıp, ilahiyat, mühendislik, ziraat, eğitim fakülteleri ile Yaşar Doğu BESYO, Bafra MYO, Samsun MYO ve Sağlık Hiz. Y.O.'nun profesör, doçent ve yardımcı doçent kadrolarını içeren öğretim üyesi alım ilanı 11 Aralık 2008 tarihli milliyet gazetesinde yayımlanmıştır.

İlan kısa bir süre sonra memurlar.net'te yer alacaktır.