İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Hitit Üniversitesi, son başvuru tarihi 2 temmuz 2021, Öğretim Üyesi 34 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 18 Haziran 2021 02:08, Son Güncelleme : 18 Haziran 2021 02:12
Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Hitit Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemiz akademik birimlerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve bu Kanuna dayalı olarak çıkarılan ilgili yönetmelikler ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sayfasında 01.03.2021 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren "T.C. Hitit Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Yükseltilme ve Atama Yönergesi" kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla aşağıda belirtilen sayıda "Öğretim Üyesi" alınacaktır. Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayım tarihi itibariyle 15 (on beş) gün ile sınırlıdır.

Başvuru evrakları geri iade edilmeyecektir.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun'un 5772 sayılı Kanun'la değiştirilen 23, 24 ve 26. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmaları şartıyla:

PROFESÖR ve DOÇENT kadrolarına başvuracak adaylar daimi statüde çalıştırılacak olup, adayların;

Başvuru Dosyasında istenen belgeler;

- Başvuru dilekçesi; http://personel.hitit.edu.tr/akademik-personel-formlar adresinde bulunan dilekçe doldurularak yayınlarından birisini başlıca araştırma eseri olarak gösterilecektir.)

- Özgeçmiş,

- Akademik Faaliyet Puan Tablosu http://personel.hitit.edu.tr/akademik-personel-formlar - Yayın Listesi,

- 2 (İki) adet fotoğraf,

- Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği,

- Adli Sicil Kaydı,

- Lisans, Yüksek Lisans, Doktora / Tıpta Uzmanlık Belgesi / Sanatta Yeterlilik Belgesi, Doçentlik Belgesi, Yabancı Dil Belgesi,

- Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini içeren dosyayı Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına 6 adet fiziki bilimsel dosya ile birlikte şahsen veya kargo ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bilimsel Dosyanın İçeriği:

1- Özgeçmiş,

2- Lisans, Yüksek Lisans, Doktora / Tıpta Uzmanlık Belgesi / Sanatta Yeterlilik Belgesi, Doçentlik Belgesi, Yabancı Dil Belgesi,

3- Akademik faaliyet puan tablosu (akademik faaliyet puan tablosunda bulunan, Özet Puan Tablosunun bulunduğu sayfa imzalı diğer sayfalar ise paraflı bir şekilde eksiksiz doldurulması gerekmektedir.),

4- Başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi,

5- Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan Profesörler 6 (altı) adet, Doçentler ve Dr. Öğr. Üyeleri 4 (dört) adet ve fiziki dosya ve bu dosyalardaki dokümanların tamamı PDF formatında Flash Bellek'e aktarılarak oluşturulacaktır.

Not: Başvuru Dosyası ve Bilimsel Dosyalar ile birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya kargo ile müracaat etmeleri gerekmektedir, Kargoda oluşabilecek gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Başvuru adresi: Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Çevre Yolu Bulvarı No:10 19030 ÇORUM

Doçent Kadrosuna; Profesörler müracaat edemezler.

Not: Başvuru Dosyası ve Bilimsel Dosyalar ile birlikte ilgili Fakülte Dekanlığına / Yüksekokul Müdürlüğüne şahsen veya kargo ile müracaat etmeleri gerekmektedir, Kargoda oluşabilecek gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

***NOT: Başvuran adayların atanmaya hak kazanması durumunda, tüm belgelerin asıllarını ibraz etmeleri gerekmekte olup, evrakların asıllarının teslim edilmemesi halinde atamaları yapılmayacak, yapıldıysa iptal edilecektir.

Ayrıntılı bilgi www.hitit.edu.tr web adresinde mevcuttur.

Duyurulur.

Tel: 0 364 219 20 90