Ordu Üniversitesi doçent alım ilanı

İlan Giriş : 26 Kasım 2008 08:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ordu Üniversitesi doçent alım ilanı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Elemanı alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanun?un 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

1 ? Doçent adaylarının; Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. maddesi kapsamında hazırlayacakları dilekçeleri ekinde özgeçmişini, Lisans, Doktora ve Doçentlik belgelerinin noter tasdikli suretleri, Nüfus Cüzdanı sureti, 6 adet fotoğraf, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 4 takım dosya ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. (Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların, çalıştıkları kurumlarından alacakları onaylı ?Hizmet Belgesini? dosyalarına eklemeleri zorunludur.)

Doçent Kadrolarına Profesörler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ : Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlüğüne, ŞANSEN başvurmaları gerekmektedir.

MÜRACAAT TARİHİ : Doçent adaylarının müracaat tarihi, ilanın Resmi Gazete ve Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır) 15 gün içerisinde olup, Üniversitemiz Rektörlüğüne ŞANSEN başvurmaları gerekmektedir.

Birimi Bölüm/ Anabilim Dalı Doçent
Ziraat Fakültesi Toprak/Toprak 1 Fındık ve Kivi?deki bitki besleme ve gübreleme konularında çalışmalar yapmış olmak.
Ziraat Fakültesi Toprak/Toprak 1 Doktorasını su stresinin bitki gelişimine etkisi konusunda yapmış olmak.