İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çay İşletmeleri ek 79 geçici işçi alacak

Çay İşletmeleri ek 79 geçici işçi alacak. Son başvuru 28 Mayıs 2021.

Kaynak : kamuilan
İlan Giriş : 21 Mayıs 2021 11:01, Son Güncelleme : 21 Mayıs 2021 11:06
Çay İşletmeleri ek 79 geçici işçi alacak

Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun İllerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarımız için Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu 200 geçici çay eksperi alımı için ilana çıkılmıştı. Başvurular sonucunda 79 kişilik kontenjan açıkta kalmış olup İŞKUR üzerinden ek talep oluşturulmuştur.

ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

D U Y U R U

Teşekkülümüz hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun İllerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarımız için Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu 200 geçici çay eksperi alımı için ilana çıkılmıştı. Başvurular sonucunda 79 kişilik kontenjan açıkta kalmış olup İŞKUR üzerinden ek talep oluşturulmuştur.

İş başvurusunda bulunacak geçici çay eksperi adaylarının; MYO Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu olmaları gerekmekte olup KPSS şartı aranmayacaktır.

İşe girmek isteyen işçi adayları 24.05.2021 - 28.05.2021 tarihleri arası 5 işgününde İş Kurumu İl ve İlçe Müdürlükleri aracılığıyla veya Çalışma ve İş Kurumunun www.iskur.gov.tr resmi internet sitesinden müracaat edebileceklerdir.

Teşekkülümüze bağlı Cumhuriyet Çay Fabrikası için ilana çıkılacak olup akabinde başvuruları kabul edilen çay eksperi adayları için Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre işlemler tesis edilerek Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun İllerindeki ihtiyaçlı fabrikalarımıza işe girmeye hak kazananların dağıtımı yapılacaktır.

Teşekkülümüzün Kamu Kuruluşu olması nedeniyle işe alacağı işçileri İş Kurumu İl Müdürlüklerinden almasında yasal zorunluluk bulunduğundan gerek Genel Müdürlüğümüze ve gerekse Fabrikalarımıza verilen iş başvuru dilekçeleri geçerli değildir.

Kamuoyuna duyurulur. 20/05/2021

ÇAYKUR