Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi doçent ve yardımcı doçent alım ilanı

İlan Giriş : 22 Kasım 2008 14:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi doçent ve yardımcı doçent alım ilanı

AKADEMİK PERSONEL ÎLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23. ve 25. maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği asgari şartlan haiz. Öğretim Üyeleri (Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına) alınacaktır, (doçcntter devamlı stüye atanacaktır.)

Başvuru Şartlan:
* Doçent kadroları için, başvurulan uzmanlık alanını belirten dilekçelerine nüfus cüzdan örnekleri, özgeçmiş. Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri, yayın listelerinin eklenmesi ve bilimsel çalışlıa ve yayınlan kapsayan dör (4) nüsha dosya ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

* Yardımcı Doçent kadroları için, başvuruları, uzmanlık alanını belirten dilekçe, özgeçmiş, Doktora Belgesinin onaylı örneği, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan dön (4) nüsftndosvd itcümli htanlere başvuruda bulunulma»! gerekmektedir.

*2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 'mın 23.ve 25. maddelerinde belirtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşulla! sağlıyor olmak.

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversiteler arası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır,

* İlan edilen kadrolara başvuracak erkek adayların askerlik yönünden ilişkileri bulunmaması gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kıımmunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış olsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet helgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edieklerdir.

Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmak gerekmektedir

Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün, mesai bitimidir, Süresi içinde yapılmayan ve postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir

Belirtilen koşulları taşımayan ve süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacak.

DUYURULUR.
Rektörlük : 0328 825 18 18
: 0322 338 60 85 santral dahili 2304