Çanakkkale Geyikli Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Kasım 2008 13:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çanakkkale Geyikli Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı

ÇANAKKALE İLİ EZİNE İLÇESİ GEYİKLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15. maddesi ile 11.04.2007 26490 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13, 14 ve 15. maddelerine dayanılarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrası şartlarını taşımak koşulu ile aşağıda unvan, derece, sınıfı ve sayıları belirtilen üç adet İtfaiye Eri ve üç adet Zabıta Memuru kadrosuna 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.

SINIF UNVAN DERECE ADET CİNSİYET KPSSP EĞİTİM DURUMU
GİH Zabıta Memuru 10 1 E/K 60 Önlisans düzeyinde eğitim veren
fakültelerin Muhasebe bölümünden
mezun olmak
GİH Zabıta Memuru 10 2 E/K 75 Lise veya dengi okul mezunu olmak
GİH İtfaiye Eri 10 1 E/K 65 Lisans düzeyinde eğitim veren
fakültelerin İşletme bölümünden
mezun olmak
GİH İtfaiye Eri 10 1 E/K 65 Önlisans düzeyinde eğitim veren
fakültelerin Mahalli İdareler
bölümünden mezun olmak
GİH İtfaiye Eri 10 1 E/K 65 Lise veya dengi okul mezunu olmak


BAŞVURU ŞARTLARI
Zabıta Memuru için

1. Türk vatandaşı olmak,

2. 25 yaşını doldurmamış olmak

İtfaiye Eri için

1. Türk vatandaşı olmak

2. 30 yaşını doldurmamış olmak

(Her ikisi için de sözlü sınavın yapıldığı tarih itibari ile)

3.Tartılma ve ölçülme çıplak ayaklı olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 m. Bayanlarda 1,60 m. olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında {+,-) 10 sayıdan fazla fark olmamak (Boy ve kilo tespiti Sağlık Ocağı Tabibi tarafından yapılacaktır)

4. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2008 yılı içerisinde yapılan son Kamu personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş ve sınav komisyonunca belirlenen taban puanı almış olmak,

5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak

6. Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,

7. Erkek adayların Askerlik görevini yapmış olmaları veya askerlikle ilişiklerinin bulunmaması,

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ

-Başvurular 01.12.2008 Pazartesi günü saat 09.00'da başlayıp aynı gün Saat: 17:00de sona erecektir.

-Başvurular Geyikli Belediyesi Hizmet binasında Yazı İşleri Müdürlüğü, Geyikli Belediyesi/Ezine/Çanakkale adresine şahsen yapılacak olup posta ve Internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER

Başvuru için Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak İş Talep Formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde mavi tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1- KPSS Sınav Sonuç Belgesi Aslı veya onaylı örneği

2- T.C.kimlik numaralı Nüfus Cüzdanı örneği

3- Son altı ay içerisinde çekilen 6 adet vesikalık fotoğraf

4- Diploma aslı veya noter onaylı örneği

5- Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Adli Sicil Kaydı. (Son iki ay içerisinde alınmış olmalıdır.)

6- Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge. (Terhis belgesi veya noter onaylı sureti)

7- Görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair beyanı

SINAVA GİRİŞ BELGESİ

-KPSS Başarı puanına göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere boş kadro sayısının üç katı kadar aday sınava çağırılacaktır. Sınava çağrılan adaylar için Sınava Giriş Belgesi düzenlenecektir. Bu uygulamadan sonra sınava katılamayacak olan müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

-Sınava giriş belgeleri 4 ve 5 Aralık 2008 tarihlerinde Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacaktır.

-İlgililer sözlü sınava girmeden kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi gibi fotoğraflı geçerli bir kimlik belgesini de yanında bulunduracaklardır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuat

e) Genel Kültür

f) Genel mesleki uygulamalar ve dayanıklılık testi

SINAV YERİ VE SAATİ

Sınav, 17.12.2008 Çarşamba günü saat l0.00'da Geyikli Belediyesi Hizmet Tesisi ile Makam odasında yapılacaktır. Dayanıklılık testi uygulama sınavı komisyon huzurunda 15.00'de yapılacaktır.

SINAV ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME

-17 Aralık 2008 Çarşamba günü Belediyemiz Hizmet Tesisi ve Makam Odasında saat 10:00'da sözlü ve saat 15:00'de dayanıklılık testi olmak üzere iki aşamada yapılacaktır.

-Başarı notu sözlü ve dayanıklılık testi olmak üzere iki aşamada belirlenecektir. Sözlü sınav ile dayanıklılık sınavı notunun aritmetik ortalaması alınmak suretiyle başarı notu belirlenir.

-Atama yapılabilmesi için başarı notu 100 tam puan üzerinden en az 70 ve üzeri olmalıdır.

-Giriş sınavında başarılı olan adaylardan en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılan sıralamaya göre oluşturulan liste sınav tarihini takip eden iki gün içerisinde başkanlık hizmet binasında uygun yerlere asılarak duyurulur. Ayrıca, sınav sonucu sözlü ve uygulamalı sınava giren tüm adaylara yazılı olarak bildirilir ve başarılı olan adaylardan atanmaları için gerekli olan belgeler istenilir. Sınavı kazananlar arasından atanacak boş kadro sayısı kadar asil ve yarısı kadar yedek aday belirlenir. Asil adaylardan göreve başlamayanların yerine başarı sırasına göre yedek adaylardan atama yapılacaktır.Tebligatta belirtilen süre içinde atamanın yapılabilmesi için gerekli belgeler ve işlemleri Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

-Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve bunların atamaları yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerin atamaları yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

-Süresi içinde yapılmayan ve internet ortamında yapılan müracaatlar geçersizdir.

İlanen duyurulur.