Akhisar Belediyesi özürlü işçi alım ilanı-düzeltme

İlan Giriş : 03 Aralık 2008 09:14, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Akhisar Belediyesi özürlü işçi alım ilanı-düzeltme

Türkiye İş Kurumu Manisa İl Müdürlüğünden:

Akhisar Belediye Başkanlığının 21.11.2008 tarih ve 27061 sayılı Resmi Gazete?de yayınlanan Özürlü Şoför mesleğindeki talebine ait DÜZELTME ilanıdır.

Aşağıda belirtilen İşyerine Özürlü Daimi İşçi alınacaktır.

RESMİ GAZETE TARİH VE SAYISI: Son Başvuru Tarihi:05.12.2008

Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Normal/ Özürlü\ Eski Hükümlü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Nitelikler
Manisa İl Müdürlüğü Akhisar Belediye Başkanlığı Özürlü Şoför 1 En az İlkokul en çok Lise ve Dengi Okul En az 5 Yıllık B Sınıfı Ehliyeti Olmak

Yukarıda belirtilen talep şartlarına uyanların İlanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren (ilk yayın tarihi 21.11.2008) 15 gün içerisinde Nüfus Cüzdanı, Diploma, Ehliyet ile kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine Şahsen veya internetten (www.iskur.gov.tr) başvurmaları gerekmektedir.

İşçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecek, mülakata alınacaklar başvuranlar arasından noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecektir.

Aynı Kamu Kuruluşunun birden fazla talebine kişinin şartlarının uyması halinde kişi yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü smav\mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.


Türkiye İş Kurumu Manisa İl Müdürlüğünden:

Aşağıda belirtilen İşyerine Daimi Kadroda Özürlü Statüde işçi alınacaktır.

Aşağıda belirtilen İşyerine Özürlü Daimi İşçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Normal\ Özürlü\ Eski Hükümlü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Nitelikler
Manisa İl Müdürlüğü Akhisar Belediye Başkanlığı Özürlü Şoför 1 En Az İlkokul En Fazla Lisans En Az 15 Yıl B Sınıfı Ehliyeti Olmak
Manisa İl Müdürlüğü Akhisar Belediye Başkanlığı Özürlü Beden İşçisi 2 En Az İlkokul En Fazla Lisans  

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

Yukarıda belirtilen talep şartlarına uyanların İlanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihden itibaren 15 gün içinde kayıtlı bulundukları veya talebin verildiği Kurum İl/şube müdürlüklerine şahsen veya internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

24 Aralık 2008 Çarşamba günü Akhisar Belediye Meclis Salonunda saat: 14.00 'de noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır.

Sözlü mülakat 07 Ocak 2008 Çarşamba günü Akhisar Belediye Encümen salonunda saat : 14.00 'de yapılacaktır.

Aynı Kamu Kuruluşunun birden fazla talebine kişinin şartlarının uyması halinde kişi yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

Noter huzurunda belirlenerek,işyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav\mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından ayrıca yazılı olarak bildirilecektir.