Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 20 Kasım 2008 11:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Kadro Unvanı Sayısı

Tabip 8 adet

Psikolog 1 adet

Hemşire 6 adet

Diğer Sağlık Personeli 4 adet

Çözümleyici 2 adet

Büro Personeli 8 adet

Teknisyen 2 adet

Röntgen Teknisyeni 3 adet

TOPLAM 34 adet

28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete'de 26566 sayı ile yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların 2. maddesinin (b) bendine göre Üniversitemize toplam 34 pozisyona 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alınacaktır.

1- BAŞVURACAKLARDA ARANILACAK GENEL ŞARTLAR

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak.

b) 2008 KPSS (B) gurubu sınavına girmiş olmak.

c) Erkek adayların askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

d) Görevini yerine getirmede sağlık yönünden engel olabilecek daimi hastalığı veya özrü bulunmamak.

e) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

2-BAŞVURACAKLARDA ARANILAN ÖZEL ŞARTLAR

a) Tabip kadrosuna başvuracaklarda,KPSS(B) gurubu puan şartı aranmamaktadır. 1 adet tabip için Aile Hekimliği Anabilim Dalından uzmanlığını almış olmak, 7 adet tabip için Tıp Fakültesinden mezun olmuş olmak şartı bulunmakla birlikte, başvuranların Devlet hizmeti yükümlülüğünün bulunmaması da gerekmektedir.

b) Psikolog kadrosuna başvuracaklarda, Fakültelerin Psikoloji bölümünden mezun olmak.

c) Hemşire kadrosuna başvuracaklarda, Hemşirelik Yüksekokulu ya da Sağlık memurluğu alanından lisans düzeyinde mezun olmak.

d) Diğer Sağlık Personeli kadrosuna başvuracaklar 3 kadro için (Radyasyon Teknisyeni) sağlık meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, 1 kadro için Fen Fakültesi Fizik Bölümünden mezun olmuş olmak.

e) Çözümleyici kadrosuna başvuracaklarda 1 kadro için Üniversitelerin lisans programlarından Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü veya Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olmak ve Linux sunucu (Mail, DNS,WEB) yönetimi tecrübesini belgelemek, temel ağ bilgisine (LAN) sahip olduğunu belgelemek; diğer 1 kadro için Üniversitelerin lisans programlarından Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü veya Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. Java ve JSP Servlet bilgisine sahip olduğunu belgelemek, SQL bilgisine sahip olduğunu belgelemek ve Apache ve Php konusunda tecrübeli olmak. Çözümleyici kadrosuna başvuracaklarda en az bir yıl BİM? de programcı olarak çalışmış olma ve en az D düzeyi İngilizce bilgisi şartı da bulunmaktadır.

f) Büro Personeli kadrosuna başvuracaklarda lisans mezunu olmak

g) Röntgen Teknisyeni kadrosuna başvuracaklarda, 2 kadro için Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji Bölümü veya programından mezun olmak 1 kadro için Sağlık Meslek Liselerinin Radyoloji Bölümü veya programından mezun olmak.

h) Teknisyen kadrosuna başvuracaklarda, lise dengi mesleki teknik öğrenim veren okulların; 1 kadro için sıhhı tesisat bölümünden, diğer kadro için elektrik bölümünden mezun olmuş olmak.

3- BAŞVURU :

Başvuruda bulunacaklar bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde

1-Fotoğraflı özgeçmiş,

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3- Diploma fotokopisi,

4- KPSS (B) grubu puanını gösterir belge

5- Çözümleyici kadrosu için istenilen belgelerin fotokopileri ile

İnternet adresinde bulunan Başvuru Formunu doldurarak Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

4-BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

-Başvuru sonunda KPSS puan sıralaması esas alınarak atanmaya hak kazananların listesi www.ankara.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Bu ilanda tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçların ilan edilmesinden itibaren 7 iş günü içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.

5-ATAMA EVRAKI :

1) Dilekçe

2) 8 adet vesikalık fotoğraf

3) Nüfus cüzdanı fotokopisi

4) Adliyeden sicil temiz kağıdı

5) Diploma (Aslı veya noterden tasdikli )

6) KPSS sonuç belgesi (Aslı )

7) Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden )

8) Askerlik Belgesi (Aslı ya da noterden tasdikli)

9) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi veya 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK?ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile Sosyal Sigortalar Kanununa tabi özel kesimde geçen hizmetleri belgelendireceklerdir.

10) Çözümleyici kadrosu için istenen belgelerin asılları

Not: Büro Personeli kadrosuna alınacak üç (3) kişi İstanbul'da istihdam edilecektir.