İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İstanbul Küçükcekmece Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Kasım 2008 17:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Küçükcekmece Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANACAK ZABITA MEMUR ALIMI

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasının şartlarını ve Belediye Zabıta Personel Yönetmeliğinin 13. maddesinde zabıta memurluğuna atanma şartlarına göre, aşağıdaki şartları taşımak koşulu ile belirtilen boş zabıta memuru kadrolarına alım yapılacaktır.

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Eğitim Durumu
GİH Zabıta Memuru 10 10 E-K Lise ve Dengi meslek okulu mezunu
GİH Zabıta Memuru 10 3 E-K 2 Yıllık meslek yüksek okulu mezunu
GİH Zabıta Memuru 9 2 E-K 2 Yıllık meslek yüksek okulu mezunu
GİH Zabıta Memuru 9 4 E-K 4 Yıllık Üniversite mezunu
                   

TOPLAM : 19

ARANAN ŞARTLAR

- Türk vatandaşı olmak

- Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak( 16/12/1983 tarih veya daha sonraki tarihlerde doğmuş olanlar başvurabilecektir.)

- Lise, Meslek Lisesi veya Dengi Okulu mezunu olmak

- İki yıllık Meslek yüksek okullarından mezun olmak,

- Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerden mezunu olmak,öğrenimini yurt dışında tamamlayan adayların diplomalarının YÖK tarafından onaylanmış olması gerekmektedir

- Erkeklerde askerlikle ilişiği olmadığına dair belge,

- Erkeklerde boy en az 1.67 metre, kadınlarda 1.60 metre boyunda olmak, ve Boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-)10kg dan fazla fark olmamak, Boy ve Kilo tespitleri kurumumuz hekimi tarafından sınavdan 1 gün önce yapılacaktır.

- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,

- Siyasi ve Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,

- Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak,

- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından yapılan ve 2008 KPSS sınavlarına girmiş ve belirtilen puan türleri itibari ile 100 tam puan üzerinden orta öğretim mezunu adayların 70 Lisans ve Ön lisans Mezunu adayların ise en az 70 puan ve üzeri almış olmak,

- Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 19 zabıta memuru boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak Zabıta Memuru adaylarının listesi Başkanlığımız İnternet sitesinden yayınlanacaktır.

.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ

- . Başvuru süresi 19/11/2008 tarihinde başlayacak olup, 21/11/2008 günü mesai bitimine kadar Küçükçekmece Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaat edilecektir.

- Başvurular bizzat başvuru yapılacak olup, internet ,posta ve e-mail yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.Başvurusunu yapan adaylar kendileri için düzenlenen Sınav Giriş Kartlarını 15/12/2008 mesai günü aynı yerden teslim alacaklardır.Eksik bilgi ve belgelerle yada nitelikleri uygun olmadığı sonradan tespit edilen başvurular idaremizce değerlendirmeye alınmayacaktır

- BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

- T.C Vatandaşlık No? lu Nüfus Cüzdan fotokopisi

- Öğrenim durumunu gösterir belgenin fotokopisi

- üç ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

- KPSS sınav sonuç belgesinin fotokopisi( Bu aslı başvuru esnasında adayın yanında bulunacaktır.)

SINAV YERİ VE ZAMANI

-Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Merkez Hizmet Binasında 16/12/2008 saat 10.00? da sınav yapılacak olup, zabıta memur adayları sözlü mülakata tabi tutulacaktır.

SINAV KONUSU (MÜLAKAT)

a) Türkiye Cumhuriyet Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat

e)Mesleki bilgi ve becerilerine yönelik sorular ve uygulamalar

f)Genel Kültür

DEĞERLENDİRME

- Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda belirtilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

- Kurum Sınav başarı puanı sözlü sınav sonucu esas alınır.

- Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu,kurum sınavı başarı puanının %50 si ile KPSS puanının %50 si alınmak suretiyle belirlenir.Başarılı olabilmek için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almak gerekir.

- Sınavı kazananlar İnternet sayfasından ve yazılı olarak bildirilecektir.

- Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.