Siirt Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Kasım 2008 14:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Siirt Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Siirt Üniversitesi Rektörlüğünden:

SİİRT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALINACAKTIR

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birim ve anabilim dallarına 2547 sayılı Kanun ve öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçentler alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren onbeş (15) gündür. Başvurular ilan edilen birime şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

1. Profesör kadroları daimi statüde çalıştırılmak Özere alınacaktır. Adayların başvuru formuna özgeçmişlerini, iki adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Doçentlik Belgelerini veya noterden onaylı suretlerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 takım dosyalanın ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

2. Doçent kadroları daimi statüde çalıştırılmak üzere alınacaktır. Adayların başvuru formuna özgeçmişlerini, iki adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Doçentlik Belgelerini veya noterden onaylı suretlerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyalarını ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

3. Yardımcı Doçenttik kadrolarına başvuracak adayların anabilim dallarını ve yabancı dillerini belirten dilekçelerini, özgeçmişlerini, iki adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, lisans, yüksek lisans, doktora belgelerinin birer örneğini, ÜDS'den en az 60 puan veya KFDS'den en az 60 puan aldıklarını belgeleyen bir evrak ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.
Yabancı dil şartını sağlayamayan adaylar için Üniversitenin yapacağı sınavdan 70 puan alması gerekmektedir.

4. Başvurularda Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma tikeleri Yönergesi" dikkate alınacağından, burada belirtilen belgelerin de müracaata eklenmesi gerekmekledir. Ayrıntılı bilgi (http://www.siirt.edu.tr) adresinden temin edilebilir.

Doçent Kadrosuna, Profesörler; Yardımcı Doçent kadrosuna, Profesör ve Doçentler müracaat edemezler. ı