İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Kasım 2008 11:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR.

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan kadrolarına, 2547 Sayılı Kanunun 23., 25., 26., maddeleri ile ilgili yönetmelik uyarınca öğretim Elemanları alınacaktır. Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların durumlarının, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddelerinde ve atama ile ilgili İTÜ Akademik Yükseltme ve Atama ölçütlerinde belirtilen kriterlere uygun olması gerekmektedir. Müracaat süresi ilan tarihinden itibaren 15 gün olup, başvurular şahsen yapılacaktır.

1-Profesör kadroları devamlı statüiçin olup, yukarıda belirtilen şartları sağlayan adaylar, başvuracakları anabilim dalını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri 1 adet resim, özgeçmişleri, yayın listeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 6 nüsha olarak Rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.

2- Doçent kadroları devamlı statü için olup, yukarıda belirtilen şartları sağlayan adaylar, başvuracakları anabaim anabilim dalını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri 1 adet resim, özgeçmişleri, yayın listeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 4 nüsha olarak Rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.

3- Yardımcı Doçent kadrolanna yukarıda belirtilen şartları sağlayan adaylar, başvuracakları anabilim dalını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri yabancı dil belgesi (KPDS 65, ÜD3 65, TOEFL Internet-based Total 65, TOEFL Computer-based Total 183, TOEFL Paper-based Total 513, IELTS 6,0), belgesi olmayanlar ise sınava girmek istedikleri yabancı dili, özgeçmişleri, yayın listeleri, doktora belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 4 nüsha olarak ilgili birime teslim etmeleri gerekmektedir. Adayların yabancı dil sınavı 05/12/2008 günü, Saat 10:00'da Üniversitemiz İnşaat Fakültesinde (Maslak) yapılacaktır.

* Kadronun bir adedinde bilgisayara dayalı yöntemler, diğerinde biyofizik protein yapısı ve dinamiği konusunda uzman olma şartı aranmaktadır.

** Kadronun hava kirliliği ve kalitesi konusunda uzman olma şartı aranmaktadır.