İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İstanbul Galata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İstanbul Galata Üniversitesi, son başvuru tarihi 24 mayıs 2021, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Periodontoloji alanında doktora derecesini ve doçentliğini almış olmak. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 80 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip Profesör, Doçent, Doktor, Öğretim Üyesi 19 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 07 Mayıs 2021 02:42, Son Güncelleme : 07 Mayıs 2021 03:16
İstanbul Galata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İstanbul Galata Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI

(Profesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi)

Üniversitemizin çeşitli bölüm ve programlarında görev yapmak üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 gün olup, başvurular Üniversitemiz Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığına elden veya e-posta ([email protected]) yoluyla yapılacaktır.

Adayların, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca Akademik Personel Adayı Açık Rıza Metnini vermeleri gerekmektedir. Başvurmak istedikleri bölüm ve kadro unvanının yer aldığı imzalı başvuru dilekçesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş, e-Devlet kapısından onaylı lisans, yüksek lisans ve doktora (uzmanlık) mezuniyet belgeleri, yabancı ülkelerden alınmış diplomalar için YÖK denklik belgesi, İngilizce dil belgesi (YÖKDİL/YDS ya da ÖSYM tarafından eşdeğer kabul edilen yabancı dil sınavı), Doçent ve Profesör kadrosuna başvuranların onaylı doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını süresi içinde, Dr. Öğretim Üyesi ve Doçent kadrosuna başvuranların 1 adet basılı kopya ve 3 adet dijital kopya (PDF formatında USB Flash Bellek) olarak, Profesör kadrosuna başvuranların 1 adet basılı kopya ve 5 adet dijital kopya (PDF formatında USB Flash Bellek) olarak teslim etmeleri gerekmektedir.

Bir kişi, birden fazla kadroya başvuramaz.