Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, son başvuru tarihi 26 mayıs 2021, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olmak. Yazılım Mühendisliği ve Görüntü İşleme konularında çalışmaları bulunmak. İngilizce ders verme yeterliliğine sahip Öğretim Üyesi 6 ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği lisans mezunu olmak, bu alanda tezli yüksek lisans yapıyor olmak. 01.01.2021 tarihinde 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış Öğretim Elemanı 3 olmak üzere toplam 9 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 05 Mayıs 2021 01:13, Son Güncelleme : 05 Mayıs 2021 01:19
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz ilgili birimlerine 2547 sayılı Kanun ve 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri uyarınca belirli süreli statüde 1 (bir) adet Doçent, 5 (beş) adet Doktor Öğretim Üyesi; 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri uyarınca 1 (bir) adet Araştırma Görevlisi 2 (iki) adet Öğretim Görevlisi (İngilizce Ders verecek) olmak üzere 9 (dokuz) adet öğretim elemanı alınacaktır.

Söz konusu kadrolara başvuracak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesindeki genel şartları ve ilan edilen özel şartları taşımaları halinde başvuru dilekçesi ve istenen evraklarla birlikte Melikşah Mahallesi Beyşehir Caddesi No: 9 Meram/KONYA adresinde bulunan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile süresi içinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 gündür. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Adaylarda aranacak nitelikler aşağıdaki tablolarda verilmiştir.

ÖĞRETİM ÜYESİ İLANI

Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adaylardan istenecek belgeler:

1- Başvuru Dilekçesi (hangi kadroya başvuru yaptıklarını ve açık iletişim adreslerini gösteren ıslak imzalı dilekçe)

2- Özgeçmişi (YÖK formatında)

3- Eğitim durumlarını gösterir belgeleri (Lisans/lisansüstü doktora/doçentlik belgesinin aslı veya onaylı sureti)

4- Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denklik onay belgesi

5- Nüfus cüzdanı/ TC. Kimlik kartı örneği

6- Vesikalık fotoğraf (1 adet)

7- Adli Sicil Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir)

8- Yabancı dil puanı gösterir belge (İngilizce yeterlilik için ÜDS/YDS/YÖKDİL veya eş değeri en az 80 puan)

9- 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu uyarınca hazırlanan KGTÜ-Akademik Personel Adayı Açık Rıza metninin (www.gidatarim.edu.tr/kvkk) linkinden elde edilen imzalı hali

10- Uzmanlık alanıyla ilgili bilimsel yayınları ile bunlara yapılan atıfları H faktörü değerini, kongre ve konferans tebliğlerini, eğitim-öğretim faaliyetlerini, araştırma eserlerinin açıkça belirtildiği başvuru dosyasından 4 adet dijital (CD halinde) ile 1 adet fiziki dosya halinde teslim etmeleri gerekmektedir.

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ/ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLANI

ilan takvimi:

Resmi Gazete Yayım : 05.05.2021

Son Başvuru Tarihi : 26.05.2021

Ön Değerlendirme Tarihi : 28.05.2021

Giriş Sınavı Tarihi : 02.06.2021

Sonuç Açıklanma Tarihi : 04.06.2021

Araştırma Görevlisi adaylarından istenen belgeler:

1- Başvuru dilekçesi (hangi kadroya başvuru yaptığı ve açık iletişim adresleri yazılı ıslak imzalı)

2- Özgeçmişi

3- Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı fotokopisi

4- Adli Sicil Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir)

5- Vesikalık fotoğraf (1 adet)

6- Lisans ve yüksek lisans eğitim durumlarını gösterir belgenin aslı veya ıslak imzalı, mühürlü sureti ya da e-Devlet üzerinden alınan lisans mezuniyet ile yüksek lisans durumunu (öğrenci/mezun) gösteren belgeler.

7- Yurtdışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından denkliğinin onaylandığının gösterir belge aslı ya da onaylı sureti

8- Araştırma Görevlisi için lisans mezuniyeti transkripti aslı veya ıslak imzalı onaylı sureti ya da e-Devlet üzerinden alınan belge

9- Öğretim görevlisi için lisans ve yüksek lisans mezuniyeti transkriptleri aslı veya ıslak imzalı onaylı sureti ya da e-Devlet üzerinden alınan belge

10- ALES belgesi (Son 5 yıl içinde alınmış)

11- ingilizce dilinde Yabancı Dil belgesi (Son 5 yıl içinde alınmış YDS/YÖKDiL veya eşdeğeri)

12- Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge (terhis, tecil, muaf)

13- 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu uyarınca hazırlanan KGTÜ-Akademik Personel Adayı Açık Rıza metninin (www.gidatarim.edu.tr/kvkk) linkinden elde edilen imzalı hali.

Dosya halinde teslim edilmesi gerekmektedir.

İletişim: E-posta: [email protected] Telefon: (0332) 223 5423- 223 5374

Yukarıdaki ilana www.gidatarim.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

3956/1-1