İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, son başvuru tarihi 17 mayıs 2021, Uluslararası saygın üniversitelerde Mimarlık alanında lisans ve Yapı Bilgisi alanında yüksek lisans ve doktora çalışmalarını tamamlamış olmak. Mimari proje stüdyosu dersinin yanı sıra; statik ve mukavemet, yapı bilgisi, malzeme, strüktürel tasarım, çevresel faktörler ve çevresel teknolojiler konularında lisans dersleri vermiş olmak ve bu konularda uygulamalı atölyeler gerçekleştirmiş olma deneyimine sahip olmak. Mimarlık pratiği içerisinde hizmet veren mimarlık ofislerinde çalışma deneyimi sahibi Öğretim Elemanı Alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 03 Mayıs 2021 00:59, Son Güncelleme : 03 Mayıs 2021 01:06
İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Üniversitemiz GSTMF, Mimarlık Bölümü'ne 2547 sayılı Kanunun 31. maddesine, 09 Kasım 2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmış olan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik maddelerine ve Üniversitemizin Akademik Yükseltme ve Atama Esaslarına uygun, tam gün statüde çalışacak Öğretim Görevlisi alınacaktır.

Adayların ekinde özgeçmiş, diploma, yurtdışı diplomalar için denklik belgesi bulunan dilekçelerini işbu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde GSTMF Dekanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen belgeleri taşımayan, süresi içerisinde teslim edilmeyen ve posta/kargodaki gecikmeler nedeniyle süresinden sonra iletilen başvurular dikkate alınmayacaktır.

ÖZEL KOŞULLAR: Uluslararası saygın üniversitelerde Mimarlık alanında lisans ve Yapı Bilgisi alanında yüksek lisans ve doktora çalışmalarını tamamlamış olmak. Mimari proje stüdyosu dersinin yanı sıra; statik ve mukavemet, yapı bilgisi, malzeme, strüktürel tasarım, çevresel faktörler ve çevresel teknolojiler konularında lisans dersleri vermiş olmak ve bu konularda uygulamalı atölyeler gerçekleştirmiş olma deneyimine sahip olmak. Mimarlık pratiği içerisinde hizmet veren mimarlık ofislerinde çalışma deneyimi sahibi olmak.

BAŞVURU ADRESİ: İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 06800, Bilkent Ankara 3954/1-1