İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erzin Belediyesi 2 eski hükümlü alacak

İlan Giriş : 03 Kasım 2008 08:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erzin Belediyesi 2 eski hükümlü alacak

Türkiye İş Kurumu İskenderun Şube Müdürlüğünden:

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde ESKİ HÜKÜMLÜ işçi Alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
İskenderun Şube Müdürlüğü Erzin Belediye Başkanlığı Kepçeli Araç Operatörü 2 Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak E-G Sınıfı Ehliyet

-Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde KPSSP94-2004 ve KPSSP94-2006 sınav sonuç belgesinin bir örneği ile birlikte Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

- Merkezi sınavdan muaf kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Kurum, müracaatta bulunan bu adayların Kuruma kayıt tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgiyi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- İstenen Belgeler: İŞKUR Personeli tarafından görülecektir.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl / Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile veya hafta sonu tatiline rastladığında bir sonraki işgünü içerisinde müracaat edebileceklerdir.