İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Marmara Üniversitesi, son başvuru tarihi 14 mayıs 2021, Mühendislik Fakültesi, Malzeme ve Metalurji Mühendisliği alanında doçent unvanı olmak. Malzeme Bilimi veya Malzeme Mühendisliği alanında yurt dışından doktoralı ve yurtdışında en az bir akademik sene süreyle doktora sonrası bilimsel araştırma yapmış olmak. Döküm ve Katılaştırma konularında SCI-E kapsamında taranan dergilerde nitelikli yayınları olmak. Yurtdışı ve yurt içi kurumlar tarafından desteklenmiş projeleri bulunmak. Lisans veya lisansüstü İngilizce dersler vermiş Öğretim Üyesi 3 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 30 Nisan 2021 04:17, Son Güncelleme : 30 Nisan 2021 04:20
Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Marmara Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bölüm ve Anabilim Dallarına 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvurular Resmi Gazete'de ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde www.marmarapersis.com adresi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Yabancı Dille Eğitim yapan Birimlere müracaatlarda Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik uygulanmaktadır. Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

İlan olunur.